 ריקודים, אלכוהול ומשחק בשיער |
| 12/2003
גם שרונה ודניאלה פיק הן על הפנים! אני לא מבין איך השיר שלהן עבר את בקרת האיכות של ערוץ 24. מילא ששמים את השיר הזה בגלגל"צ שבמילא שמים תמיד שירים מעצבנים, אבל 24?
בשיר הזה, שנקרא "השיר הזה", האחיות פיק מספרות, בצורה רקורסיבית, על איך שהן שומעות את אותו שיר ומשתגעות. והן גם קוראות למישהו לבוא אליהן כי יש כוכבים הלילה. בשיר הן ממשיכות את המורשת המפוארת של אביהן, צביקה פיק, ומצליחות, תוך שימוש יצירתי בכלי נגינה סינתטיים, ליצור שיר חובבני וחסר טעם, ממש כמו שהאדון פיק בכבודו ובעצמו היה יוצר.
יש לשיר גם קליפ, ירחמנו האלים, שצולם בבית הסקוטי במטרה ליצור אווירה יוונית, אם כי למרבה הצער התוצאה היא עלובה וחובבנית כמו השיר עצמו. ובטח שזה יהיה ככה, כי בקליפ אנו רואים את צמד נערות החן נוגעות בכל מיני גברברים.

ומה שעוד יותר מדאיג הוא שאנשים מדרגים את השיר שלהן במקום טוב במצעד. הן הגיעו למקום שני היום. אני מניח שזה בגלל שלאבא צביקה יש המון פלאפונים שאפשר לדרג מהן..
אבל לא הכל רע. דניאלה ושרונה דווקא נראות בחורות חמודות למדי אם מורידים להן את האיפור (בתמונה למעלה הן מאופרות בצורה עלובה וחובבנית כמו הקליפ עצמו), ולכן אני מסכים לשכב איתן. אבל תרגעו! לא עם שתיכן באותו זמן, אז לא להתנפל.
דרך אגב, לא העלתי את התמונה לכאן. היא נמצאת על השרת של ynet. אני לא מתכוון לבזבז לאנשים מקום בהרד-דיסק בגללן
| |
|