כבד עגל מטוגן הוא מעדן מלכים, בשני תנאים: שהעגל הוא עגל חלב באיכות מעולה (הכבד ורוד בהיר, ולא אדום), ושלא מייבשים אותו. מדובר בנתח יקר מאוד אצל קצבי צמרת, נגיד משהו כמו מאה עשרים פלוס לקילו, אבל בשוק אפשר להשיג אותו בשישים-שבעים.
זמן הכנה – כחצי שעה. קל מאוד להכנה.
מצרכים:
כבד עגל חלב פרוס לטיגון (2-3 סנטימטר עובי)

קמח
שמן מזולה
מלח, פלפל
הכנה:
1). מייבשים את הכבד היטב על מגבות נייר. בוזקים עליו מלח ופלפל, ומקמחים.

2. מטגנים על אש בינונית, זמן קצר מאוד (דקה מכל צד לערך, שישאר מעט ורוד בפנים, אך לא מדמם). הטריק הוא לתפוס את הכבד ממש ברגע שהתמצק, ולא שניה מעבר לזה.

3. מניחים על עיתונים/מגבות נייר. מתאים מאוד לאכול עם פירה.
