מה יש?
יש לי סיבות מוצדקות, אני.. אני הייתי נורא בלחץ.. כן. היו המון מבחנים.
סתם, פשוט לא היה לי כוח לזה =]
אבל מצאתי את התזמון הכי מושלם לעדכן, כשמחר יש לי מבחן בתנ"ך.. חכם נכון?
מממ לאחרונה מצבי משתפר פלאים, אחרי נפילה קטנה באה עלייה גדולה מאד מאד =]
עוד מעט מתחילה לה 2006, נקווה שזאת תהיה שנה מבורכת וכמובן שיהיה סילבסטר פ33ות לג2!ת
אחחחח איך בא לי כבר סילברסטר! וחופש חנוכה!
אתמול ההורים שלי כמעט טסו לחול, כי הם מצאו בעיתון איזה דיל מטורף.. וכבר היו לי תכנונים להזמין אנשים והכל.. אבל עד שהזקנים נזכרו כבר חטפו הכל.. חבל.
אני לא עומדת בלחץ הזה יותר, אני חייבת לדעת כבר מי זכה בתחרות קישוט של השכבה! אבל כמה שבהתחלה הייתי כולי בטוחה שנזכה, עכשיו כבר פחות, כי אף אחד לא יצביע לנו מתוך פחד שנזכה כי אנחנו הכי יפים.. שחושבים על זה זה מאד הגיוני. בלע.. בטח יא'10 ייזכו.
בא לי עד מאד שיחזירו את הפרות לרפת בקיבוץ, כמה שזה חסר! זה הורס את כל התדמית של הקיבוץ.. איזה מין קיבוץ זה בלי רפת?! האמת שזה כבר לא קיבוץ, וחבל. הייתי רוצה שהכל יחזור להיות כמו פעם, שיהיה חדר אוכל [למרות שהאוכל דוחה זה המקום היחיד שרואים בו אנשים בערך] ושתהיה מכבסה ושיהיה פעילויות ויהיה מועדון לחבר.. ושיהיה לי חדר בנעורים בחינם!!!!!
הווו.. כמה הייתי רוצה..
בינתיים נסתפק ב.. ממ.. נוף המקסים שנשקף לחלוני =]
זה בהחלט דבר ששווה לגור פה בשבילו!
אוהבת אתכם, יום טוב ושבוע נפלר שיהיה, סיון. =]