ילדה קצת שונה.. מה כותבים שאין מה לכתוב? =] |
| 5/2005
אאווווווף למה אני כזאת!?!?!?!?!?!?! לא יודעת תמיד שאני מתכוננת למבחן אני מתחילה לבכות.. ולהתעצבן על כולם ולכעוס אבל תמיד תמיד תמיד זה ניגמר בבכי! אני שונאת את זה.. אני שונאת את זה שאני כזאת דפוקה ואז אני מתחילה להתבאס מכל הקטע הזה של הלימודים.. למה אני כזאת סטומה תמיד??
אולי זה בגלל שרק שאני מתאמנת למבחן אני מבינה עד כמה אין לי מושג מה הולך הכיתה ועד כמה אני לא מקשיבה ואני לא יודעת את החומר.. ואולי אני בוכה בגלל הלחץ או משהו.. אבל בעצם אף פעם אני לא בלחץ מהמבחנים!!! אולי אני בלחץ אבל אני לא מודעת לזה.. ואני חושבת שזבה עוד יותר מזיק.. עדיף כבר לחץ שיוצא החוצה.. שאתה מודה לזה.. כי אם לא זה גורם לך לתופעות כאלה שאתה לא מבין למה הם.. כמו כאבי בטן או דיכיות [!!!!] או כאבי ראש וכאלה..
גם תמיד אני איכשהו אין לי מחשבון.. כבר קניתי השנה 3 מחשבונים כל אחד מהם הוא 60 ש"ח ואני כבר לא רוצה להגיד להורים שלי כי אני יודעת איך הם יגיבו.. בעיקר אחותי.. ובסוף ביום המבחן אין לי מחשבון ואני נידפקת!
אוף למה הכל חרא?!?!?!?!
סליחה זה לא הכל.. זה רק אני!
| |
|