לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

נקמת אישה, מסע ה - 100


סקס סמים וטכנולוגיה

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
3/2005

שלישיה עם שני משתתפים...ויותר...מסע ה – 100 ממשיך!


הי!

אתמול היתה לי חוויה גדולה מהחיים. תחנה מס' 8 הייתה מאד מוזרה וייחודית בשבילי. אתמול קבעתי עם זוג בסביבות 23:00. בערך ב 20:00 ישבתי בבית ועברתי על כל מיני קטעי וידאו שהסרטתי ותמונות ושיחות מוקלטות מהמסע (הכל, אבל הכל באישור וידיעת הצד השני). היו שם דברים מדהימים ונראה לי שבסוף יצא מזה סרט לערוץ ראשון, שתיים בלילה, יום שישי.

 

לקראת תשע הזוג מתקשר. "אני חייבת להגיד לך משהו" – האישה אומרת לי בלחש והבנתי שהבעל לא שומע. "אני לא יודעת מאיפה להתחיל, אבל אני רוצה לבקש ממך משהו". להזכירכם, כשדיברנו בפעם הראשונה והשניה, הם דיברו על סקס מלא עם הגבר, כאשר האישה צופה ואף מקליטה הכל במצלמה שלי. זה היה הקטע והוא די מיוחד ושווה תחנה מס' 8.

ואז היא המשיכה:

"אני רוצה שתוך כדי, תגררי גם אותי לעניין. זה לא קינאה, זה פשוט....." – ואז קרה דבר מדהים! אחד הדברים שבגללם שווה לצאת למסע.

האישה הודתה בפני שהיא בעצם לסבית שהדחיקה את נטיותיה מזה 13 שנה!!! 13 שנה היא עושה עם הגבר שלה סקס – וזה כלום בשבילה. כלום!!!

 

בלי להסס הסכמתי והחלטתי שאני אתן לה פיצוי הולם עבור 13 שנה וכך עשיתי. אחרי שחירמנתי את הגבר והוא עשה לי מסאג' עם שמן רותח (הם עושים את השמן לבד בבית מקליפות הדרים, שווה!!!), עזבתי אותו לרגע וראיתי איך העיניים שלו מתרחבות ומתחרמנות בעודי עוברת ליד אישתו (הערומה והמאוננת יש לציין) ומעבירה לה יד בשיער, נשיקה באויר, משב רוח בין הרגליים....

 

הוא תפס אותה ואמר לה: "בואי תצטרפי אלינו" והיא כאילו נולדה לזה. עשינו סקס מדהים ואני התמקדתי בעיקר בה (כמובן בלי לזנוח את מר 13 ס"מ, אבל במקרים כאלה ובגיל כזה, מציצה ארוכה כל כמה דקות וקצת חיכוך ואגינלי....והגבר מרוצה).

 

הם הודו לי במשך חצי שעה ואני אמרתי להם שאני מודה להם על הכל. הם אפילו רצו לשלם – וזו הייתה הפעם הראשונה שהבנתי (יכולתי להיעלב וכאלה ולחשוב "אאהה! אני זונה?!?!") שאני בעצם עושה טוב לאנשים (ויותר חשוב – הם עושים לי טוב!).

 

אז זהו בנתיים, 1 ו – 8 בנתיים יזכרו לטובה וגם השאר בעצם וגם אלה שיבואו. ככה זה, מסע של 100 חייב להכיל את הטובים ביותר.

נכתב על ידי TheRaveN 2.0 , 22/3/2005 09:10   בקטגוריות אהבה ויחסים  
9 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי:  TheRaveN 2.0

בת: 47

תמונה




166,432
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , משוגעים , גאווה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לTheRaveN 2.0 אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על TheRaveN 2.0 ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)