לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

נקמת אישה, מסע ה - 100


סקס סמים וטכנולוגיה

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
3/2005

גדי בחלב אימו...או: אב במיטת בנו...מסע ה – 100 הולך על אריות


שלוהוהוהום. למה המצב הרוח הטוב?

זה רק בגלל הצעה מאד מפתה, שונה, מיוחדת, חד פעמית (כנראה) – בחור (בן 21) שרוצה שהוא ואבא שלו ( בן 45) יעשו אותי ביחד!!!!

 

נתחיל מהמייל:

 

"אהלן TheRaven,

אנחנו ג' ו – מ' צ' (ה – צ' זה שם המשפחה – שהוא כמובן חסוי ושמור אצלי, אבל בשלב הזה חשבתי שמדובר על שני אחים. קינקי – אבל סביר).

ג' – ממרומי גיל 21, עם סיום השירות הצבאי, אבא שלי הבטיח לי (עוד מיום הגיוס), שבשיחרור – אנחנו עושים מה שאני רוצה. ז"א, אבא תמיד פינק אותי ואני פחדתי להתגייס, כי הקשר שלי איתו היה חזק יותר מכל רצון לתרום למדינה - בסופו של דבר שירתתי בסיירת מובחרת, אבל זה כבר סיפור אחר.

מ' – הי TheRaven. אני מתאר לעצמי שאת קצת בשוק וכך גם אני הייתי – פעמיים! פעם אחת ש ג' הכיר לי את הבלוג שלך – ומאז אני מכור. פעם שניה כשהוא העלה את ההצעה לפנות אלייך....."

 

".....אנחנו עושים הכל ביחד מאז שהוא קטן, הוא המתנה הכי גדולה שה' שלח לי (ולאישתי ז"ל). החלטתי שכדי לשמור על האמון שלו בי – אני עושה הכל איתו....."

 

"......בקיצור חמודה, כפי שאת כבר הבנת – אנחננ רוצים להיות חלק מהמסע שלך!.........."

 

אז מה אתם אומרים? שווה תחנה לא?

אני כבר החלטתי שכן. אז דיברתי עם שני החמודים (באמת באמת חמודים) וראיתי תמונות (אני חושבת שזה חוק לא כתוב – אבא שווה, שווה בן שווה) וקבענו היום אצלם בערב. אמרתי להם שאני מביאה איתי ידיד טוב שלי (בהתחלה הם נבהלו ויוכלתי לשמוע את הרקטומים שלהם פולטים הערות הומופוביות), אבל לא בשביל האקט עצמו, אלא בגלל שבכל זאת מדובר על שני גברים שעד שלא אוכל להיות בטוחה שהם מה שהם – הידיד לא עוזב (ואז הרקטומים שלהם פלטו – כנראה – אנחת רווחה).

 

תחנה 20 הולכת להיות מיוחדת במינה....

שלום שלום. TheRaven.
נכתב על ידי TheRaveN 2.0 , 29/3/2005 15:31   בקטגוריות אהבה ויחסים  
8 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי:  TheRaveN 2.0

בת: 47

תמונה




166,432
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , משוגעים , גאווה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לTheRaveN 2.0 אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על TheRaveN 2.0 ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)