לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

כוכבים ופרברים


it's just what all young lovers do

כינוי:  מִיצי

בת: 34





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מאי 2012    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
5/2012

קלוז'ר


אני אצטט ג'ף באקלי, כי אני קצת קצרה במילים. "אני יודעת שזה נגמר, וזה למעשה כמעט בכלל לא התחיל, אבל בתוך הלב שלי זה הרגיש אמיתי כל כך". אתה מבין, אני יודעת שלא הייתי משמעותית בשבילך כמו שהיית משמעותי בשבילי אבל.. אני, אוף, זה היה כל כך מפתיע בשבילי אז ואני צריכה לסגור את זה איכשהו.


אני לא מבין. את מבקשת חוות דעת? נקודות לשימור ושיפור?


לא. לא יודעת. פורקן? לשתף? הייתי כל כך מופתעת באותו הערב. זה מצחיק כי היום זה מן סיפור משעשע שלקוח מתוך קומדיה-רומנטית-פתטית עתידית אבל זה עדיין דיי כואב. אולי אני רוצה לשאול.. התחרטת אחר כך? כאילו, היו לך מחשבות שניות לפני שהחלטת לחתוך את זה?


החלטתי ושיניתי את דעתי מיליון פעם לפני שבאמת נסעתי להיפרד ממך. אבל בין ההחלטה הסופית לפרדה עצמה היו 12 שעות. חשבתי על זה הרבה מאז, אני חושב שטעיתי והייתי צריך כן להכין אותך לזה שמשהו הולך לבוא. פשוט לא הייתי סגור שאני באמת רוצה להיפרד, אז המשכתי לבנות את הקשר שלנו ולייצב אותו. אולי זאת היית טעות שפגשת את כולם כל כך מוקדם. אולי זה היה טעות שאני פגשתי את כולם כל כך מוקדם. 


אבל מה זה הדבר הזה? כאילו, אני לא יודעת. אני כל כך מאמינה שאתה בוחר בבנאדם, ואתה רואה אותו מתייפה לנגד עינייך ככל שאתה אוהב אותו. אז אני לא מצליחה להבין את הדבר הזה שחסר.


כמו שאותך זה מתסכל, תכפילי ב4. זה כאילו שיש את המוח ויש את הדבר האחר הזה, ואני אמנע מלהגיד "הלב", אבל הדבר הזה, ואתה אומר- "היא מושלמת בשבילך. היא פשוט מושלמת בשבילך." באמת, מיצי, אנחנו אותו אדם. יש לנו חיבור מדהים. ובמוח אני מבין את זה, אבל בדבר הזה. משהו שם פשוט אומר.. שזה לא זה. זה לא זה ואין לך מה לעשות נגד זה. וזה הכי מעצבן כי זה אתה נגד עצמך.


אז אתה מרגיש שפשוט אין לנו את החיבור הזה?


אין לנו את החיבור הזה בצורה הרומנטית. יש לנו חיבור מדהים, פשוט.. לא ככה.


אני צריכה לשמוע ממך שאתה לא חושב שנהיה ביחד שוב. שלא נחזור להיות ביחד אי פעם.


ראית פעם דוסון קריק?


מה הקשר?


נו, ראית?


נגיד שראיתי.


אז לסדרה הזאת יש איזה עשר עונות. איך לעזאזל את יכולה בעונה הראשונה לדעת מה יהיה בעונה העשירית? מי יודע מה יהיה?




 




 


ואז התחבקנו והלכנו להופעה של דניאלה ספקטור, והחברים שלו היו נחמדים אליי, והיינו נחמדים, והוא המשיך לעשות כאילו הוא לא שבר לי את הלב.


 


 


 


 


(אני יודעת שאני אהיה בסדר, ויהיה לי מישהו אחר ואני אהיה מאושרת, ואני גם קרובה ללהיות מוכנה ממש לקשר חדש, פשוט זה קצת מפחיד לדעת שלא יהיה לי עוד אחד. חוץ מזה, עוד בחור עם אותו השם שלח לי את השיר הזה והוא כזה רלוונטי שזה מפחיד.)

נכתב על ידי מִיצי , 6/5/2012 19:30   בקטגוריות החבר הראשון שלי  
5 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



54,203
הבלוג משוייך לקטגוריות: נוער נוער נוער , יצירתיות , אהבה למוזיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למִיצי אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מִיצי ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)