לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

כי אין טעם

כינוי: 

בת: 25





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:





הוסף מסר

2/2006

אני לא יודעת


 

 

 

 

כל העולם הזה, מוזר בשבילי.

ולא מובן, בכלל בכלל בכלל לא מובן.

 

אני כאילו צריכה להבין ולגדול,

אבל אני לא באמת מבינה כלום. ואני דורשת חוברת הוראות.

 

רציתי להגיד לכם מלא דברים מקודם,

נגיד, אתמול כולם החליטו לכתוב פוסטים, ואני הייתי מתה מעייפות אחרי 14 שעות עבודה רצופות אז ויתרתי על הטיולים הוירטואליים והתחפרתי לי במיטה, והיום, משום מה החלטתם להשאיר את האתר שומם לגמרי ולתת לי לטייל סתם. אני צריכה רשימת לינקים כזאת של כל האנשים שאני אוהבת במקום לחפש בנרות כל פעם, אבל לעזאזל שמישהו יבוא ויגיד לי את מי אני אוהבת, כי נורא קל לשכוח, ואחר כך שגם יעשה רשימה כי משום מה נהייתי עצלנית וירטואלית באופן לא יתואר, ופשוט אין לי כוח להתעסק עם זה.

 

וגם, היו עוד כמה דברים מקודם. רציתי לערוך סקר קצר לקהל הנשים המצומצם והאהוב שלי, אם אתן באמת אוהבות לרדת לבחור.

לא זוכרת למה חשבתי על זה מקודם, אבל זה הפריע לי, ורציתי לדעת.

 

וגם הייתי עסוקה בלחשוב עליו מעט, ועל זה שלא בא לי לשמוע ממנו הלילה, עד שהתחרטתי והחלטתי שכן בא לי, רק כדי לדעת שהוא חשב עליי. אבל איכשהו נסחפתי לשיחה נורא ארוכה במקום אחר, שהייתה מדהימה, אגב, ויצאתי ממנה מופתעת לגמרי, אבל עכשיו זה קצת מבאס אותי שהוא לא חשב עליי הלילה. ואני מתחילה לתהות אם הוא דיבר עם ההיא וכל מיני מחשבות רעות שכאלו.

 

 

בוקר בכלל, ולא ישנתי.

אבא תכף יקום אז כדאי שאני אצא מפוזת המחשב ואתקפל לי מתחת לשמיכה כבר.

 

אבל אני עדיין לא מבינה מלא דברים, והעולם מורכב בשבילי. חו-ברת הוראות. זו בקשה כזו מוגזמת? בחיית ראבאק, להמציא את הזבובים אף אחד לא שכח, אבל חוברת הוראות משום מה היה קשה לברוא.

 

 

אוח,

אני אפילו לא מתכוונת לקרוא שוב את כל מה שהולך כאן למעלה,

 

לילה טוב.

נכתב על ידי , 14/2/2006 05:39  
13 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



14,339

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ל.נובמבר. אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על .נובמבר. ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)