לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

באת, קראת, הגב/י!


כבר לא פרטי - זה נהיה פורנבלוג, אני יודעת. אבל זה רק כי אני צריכה לזכור איכשהו את כל זה... במיוחד לעת זקנה... וזה לא שיש לי סקס. מה שיש זה מה שפה. נדיר אבל איכותי (ברובו)(בשאיפה)

כינוי: 

בת: 52

Google: 



פרטים נוספים:  אודות הבלוג

הבלוגים הקבועים שלי
קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


2/2006

עוגת תות בננה ©


יש לי מחית בננה ורסק תות ואני ממש רוצה לעשות מזה עוגה(1). ביחד(2).

זה לא כל כך פשוט כמו שנשמע ואין שום מתכון בכל השמינטרנט הזה וגם לא בספרים אצלי בבית, שמצליח לקמבן ביחד את המרכיבים האלה, לכלל עוגה אחת(3),

אז אני חייבת להמציא לי משהו (4).

צפויים דיווחים שוטפים מהשטח.


עדכון 20:21 - אלתרתי על בסיס של עוגת גבינה אפויה. חילקתי את המלית לשני חלקים(5). לאחד הוספתי מחית תות ולשני מחית בננה. אח"כ מזגתי אותם על הקלתית תוך ערבוב עדין והיידה לתנור.

נכון לעכשיו, לעוגה יש ריח משגע של תות. לפני האפיה, הצבעים היו מובחנים ביותר ועכשיו הכל קיבל גוון בז' חרוך מעט.

העוגה מתייצבת בתנור ואני מעט מפחדת לגעת בה שמא תתרסק.

אולי עוד שעה שעתיים נוכל לטעום.

 

תרגום בגוף הסרט:

(1) אני משחקת אותה עקרת בית חסכנית ומוצאת שימוש לשאריות פרי נבול על גבול המרקיב

(2) אמרתי חסכנית. אין סיכוי לשתי עוגות

(3) באמא שלי, כבר יומיים שאני מחפשת. אפילו באנגלית שאז צריך גם לעשות המרת כמויות

(4) הנה באה קטסטרופה

(5) שקר גדול ושחור - המחיות כבר היו בשתי קערות נפרדות, והעוגה הנוראית שבחרתי דורשת להקציף לחוד 4 מרכיבים שונים. בעצלנותי, הקצפתי כל מרכיב ואז חילקתי בין הקערות. לא לעשות ככה בבית.

 


יצא משהו משהו, כשפורסים את העוגה אפשר לראות גוונים של וורוד וצהוב. הנה המתכון:

כלים:

תבנית קפיצית 26 ומעלה (ניסיתי 24 וגלש)

מליון קערות

מרית

מקצפה חשמלית (יש לזה שם לא?)

תנור - 180 מעלות טורבו

לבצק:

75 גר' חמאה רכה

70 גר' סוכר

ביצה

130 גר' קמח תופח מאלוי

להקציף חמאה רכה עם סוכר. להוסיף ביצה ולהמשיך להקציף עד שאוורירי ביותר. לנפות את הקמח לקצף ולערבב. יוצא בצק רך ודביק. ככה זה טוב. למרוח אותו על תחתית התבנית בידיים רטובות אחרת לא הולך וכדאי גם לכסות את הדפנות.

עכשיו להדליק תנור ל- 180 מעלות.

למלית:

2 בננות בשלות מעוכות + חצי לימון סחוט שלא ישחירו

סלסלת תותים שטופים שנחו עם 2 כפות סוכר יממה לפחות ורוסקו בבלנדר סטיק

500 גר' גבינה לבנה 9% ומעלה

3 ביצים מופרדות

50 גר' סוכר

2 כפות גדושות קורנפלור

מיכל שמנת מתוקה

מקציפים חלמונים ושליש מהסוכר. כשאוורירי ובהיר, מוסיפים קורנפלור מנופה, מאחדים ומקפלים לתוך הגבינה. להלן תערובת מרכזית.

מקציפים חלבונים עם שליש נוסף מהסוכר. כשיציב ולא גולש מהקערה כשהופכים אותה, מקפלים למרכזית.

מקציפים שמנת מתוקה. כשיציב, מעבירים למרכזית כמו קודם.

מחלקים את המרכזית החדשה המאוחדת, לשתי קערות ומקפלים כל אחד לתערובות הטעם: מחית בננות ורסק תותים. קיבלנו שתי קערות גדושות מוס. אחת בטעם בננה והשניה בטעם תות.

עכשיו מגיע הקטע הטריקי, צריך לשפוך אותם לתבנית בלי ליצור תערובת אחידה אלא מן גלים של צבע, כמו בעוגת שיש ורודה צהובה. כדי להשיג את האפקט יש לעבוד בזהירות. אם היו לי שלוש ידיים היה עדיף אבל תחת אילוצי המבנה, הבאתי שפליכתות של תערובת לסרוגין. קשה להסביר. תאלטרו.

את כל הכבודה לתנור שהספיק להתחמם עד עכשיו, למשך שעה.

אחרי שעה לכבות את התנור ולא לפתוח את הדלת. אני חוזרת, לא לפתוח. להמתין חצי שעה אפילו שקשה עם ריח התות בכל הבית. 

עברה חצי שעה? עכשיו אפשר להוציא את העוגה מהתנור ולהסתכל איך היא מתייצבת יפה עוד כמה שעות טובות.

למחרת אפשר לאכול.

נכתב על ידי , 22/2/2006 18:00   בקטגוריות אוכל  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



29,420
הבלוג משוייך לקטגוריות: 30 פלוס , סקס ויצרים , המתמודדים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לבילי לום אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על בילי לום ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)