הגעתי לשלב ההיפראקטיבי, אז אני מבשלת באמצע הלילה וזה מה שיצא:
לטגן 8 שוקיים או כמה שיש, עד שלבן ולהוציא.
באותו הסיר, לטגן קוביות בצל שלם, עד ששקוף.
להוסיף 4 שיני שום דפוקות וקצוצות
פסים של גזר אחד גדול - מקלפים את הקליפה הדקה של הגזר ואז ממשיכים לקלף, פסים פסים, לתוך הסיר. נשאר פס דקיק ואותו כבר פורסים. כן, ישר לסיר.
מוסיפים את כל העגבניות שיש במקרר. אלו שכבר לא תשימובסלט, אבל לא את הרקובות. אותם לפח.
כפית פפריקה מתוקה. רצוי מרוקאית בשמן.
אופס - בדיוק שמתם לב שצריך לנקות את מגירת הירקות. שימו מכסה על הסיר, אש נמוכה ולמלאכה.
כשהמגירה נקיה ומנוגבת וכל הירקות השווים בתוכה, רצים לבדוק מה עם הסיר. הכל הצטמצם ורך ונימוג. זה זמנם של עגבניות נוספות, חתוכות, מחצי קופסת שימורים וחצי ממנה מים.
הרבה מאד קישואים - לקלף, לחתוך לפלחים (רבעים גדולים לאורך ואז שלישים לרוחב) וישר לסיר.
או אפונה או שעועית ירוקה או בטטות או מה שיש. לא לערבב.
להמליח
להחזיר את השוקיים
להרתיח
כשרותח, להנמיך את האש ולכתוב פוסט.
הריח ממלא את הבית. זה הזמן להנמיך את האש למינימום.
מחר יהיו תמונות אם ישאר משהו כשאחזור הביתה
-
* בלי לנקות באמצע, זה לא יוצא אותו דבר (ארומת אקונומיקה דקה)
** כל זה, במקום לכתוב מסמך עבודה חשוב מאד ומשעמם עוד יותר
לילה טוב