בספר זה המילים הן רק ליווי לתמונות, אבל כדי לקבל מושג על התמונות הנה 2 דוגמאות:
"תאוות בשרים
בתור מנה שכל כולה כמעט בשר טחון, עשה לעצמו סטייק הטרטר מוניטין מרשימים בהחלט.
האגדה מספרת שהוא מחולל נפלאות לחיי המין – ועלינו להודות שאיש לא ייחס מעלות שכאלה לזכותו של ההמבורגר הצנוע, למשל.
עוד מימד למסתורין האופף את סטייק הטרטר מוסיף סיפור המעשה על שמו: כל העניין התחיל, כך מספרים, בפרשת הטטארים של ג'ינג'יס חאן. הם פיתחו להם מנהג, לשים את הבשר מתחת לאוכף ולרכב עליו עד שנתרכך דיו כדי לאוכלו ללא בישול.
בעניין הטעם אפשר היה בהחלט למצוא מקום לשיפור, אבל המרקם... תאווה לשפתיים."
...
"והנועזת מכולן – המנה האחרונה
הקינוח טומן בחובו אינספור אפשרויות לכל השוגה בהזיות החשק.
חיטוביהם הטבעיים של הפירות, סמיכותה הקטיפתית של הקצפת, המרקם העשיר והמסית של השוקולד – אם לא תצליחו להיות פרועים בשלב זה של הארוחה – מוטב שתניחו לכל העניין.
בדפפים הבאים תמצאו רעיון או שניים העשויים לעורר את סקרנותכם.
רוב הרעיונות פשוטים מאד, אבל הם מחייבים (כפי שנוכחתם עד כה( שימוש בחומרים המשובחים ביותר, ובהם בלבד.
אפרסק אחד סמוק לחיים, העשוי ללא רבב, טוב מסלסלה מלאה של פירות חבולים."