בזמן האחרון אני מאד מכתמית. מתחשק לי לפתוח פוסט במילים "הלך הזרזיר אצל העורב" אבל אני לא יודעת איך להמשיך משם.
באופן כללי, יש איזו טרוניה כלפיי שאני משתמשת יותר מדי במילים מפוצצות. בעיקר לועזיות. אתמול אמרתי על מישהו שיש לו אספירציות ניהוליות. "שאיפות. שאיפות ניהוליות." אמר לי החתול. והזכיר לי את נומי שקוראת לי "אמנציפציה" בכל פעם שאני מתפלפלת בלשון עם זר. אז אמרתי פעם אמנציפציה על איזה בר על כמה בירות. הלנצח אוכל חרב?
== חדשות טובות! == חדשות טובות! == חדשות טובות! == חדשות טובות! == חדשות טובות! ==
החתולי שוחרר ממילואיו! משמעות הדבר הכביר הזה היא שאנחנו יכולים לקנות מקרר יחדיו! האין זה משמח? (שלא לומר אקזילירייטינג) קיבלנו עוד חדשות נהדרות היום ((לא, חתולי לא בהיריון) אבל לא אוכל לומר על כך דבר עד שהתהליך יושלם.
למי שעוד זוכר את נירה, היא התקשרה בליל אמש. כל הלילה התהפכתי בשנתי וחלמתי על ההוא מ"הצעקה" פותח את התריסים וסלשינג {חותך} את הצמיגים של הטוסטוס שלי. 