לקראת פורים: רעיונות למשלוחי מנות אפשר למצוא אצל אהובתי (היא נראית לי כל כך אנטיפאתית, ממש אוקסימורון לקרוא לה אהובתי) מרת'ה סטיוארט http://www.marthastewart.com/photogallery/edible-gifts?lnc=41092798cf2ee010VgnVCM1000003d370a0aRCRD&rsc=lpg_col2_food&lpgview=thumb&showComments=true
עוד לפורים: מתכוני העוגיות המוצלחים של מגזין גורמה משנת 1941 עד ימינו http://www.gourmet.com/recipes/cookies
בלוג האוכל האמריקאי המשובח (האם אני מזהה פה עוד אוקסימורון?) של אנדריאה http://www.andreasrecipes.com/
מספר קושיות קולינריות:
1) קניתי סיר לחץ, מה אפשר לבשל בזה?
2) איך מכינים סטייק ממש רך?
3) איך מכינים קוסקוס מלא בטעם (לא הקוסקוס עצמו אלא המרק/רוטב)?
4) פסח אצלנו, האם יש טעם להכין טלה אפילו שאין לי נסיון בזה (או לקנות מוכן בטריידר ג'וס)? יש רעיונות לתפריטים לא פומפוזיים, קלילים ועם זאת איכותיים ומשמחים במיוחד? איזה אלכוהול כדאי? יש קוקטיילים מתאימים לפסח או סתם אלכוהולים מיוחדים?