לא יאומן, סוף השנה הראשון מני רבים שיבואו בבית הספר של אור הגיע. לקחתי את האורולים לפיקניק עם ילדי כיתתה והיה נחמד ומקסים ואפילו באורח נדיר מזג האוויר האיר לנו פנים.
ראיתי שיציאותיו של הבן בן היו להיט ובכדי לא לקפח את האורולים, הנה שתיים מבית מדרשה:
הילדים עסוקים במחשבות על העתיד וגם אור חושבת על מקצוע (נא לבטא את המילה מקצוע במבטא פולני) וכך היא אמרה: "כשאגדל אעשה משהו שאני אוהבת ושאני אקבל הרבה כסף". אחר כך היא החליטה שהיא תפתח תחרות עם בובות אמריקאן גירלס המגוכחות ותכין אורצ'וק גירלס בדמותה והן יהיו להיט.
עוד אחת: כל יום בבוקר הבן בן נכנס לגן אחרי שהוא מקליד את קוד הכניסה הצמוד לדלת. בוקר אחד היה שם ילד אחר אז אור ישר רצה אליו ובמילים אלו (רק באנגלית) אמרה לו: "סלח לי, אחי הקטן מאוד אוהב ללחוץ על הכפתורים, אם לא תתן לו הוא יבכה ואתה ממש לא רוצה שזה יקרה, נכון?" (אני מזכירה לכולכם, הילדה בת שש).
ולסיום, לפני שאנחנו יוצאים לקמפינג (!!!) אני פשוט חייבת לתת מתכון לחובבי השוקולד שהוא מתכון מעלף ומאלף אריות כאחד! המתכון לקוח מספרה המהמהם (בכוונה טעות הכתיב, בכוונה) של אהובתי המטורללת מרת'ה סטיוארט וראוי שהוא יהיה מסוג המתכונים כמו עוגת המיץ ועוגת המייפל (שעוד לא ניסיתי - אללי) שמסתובבים באינטרנט כמו הוריקן.
עוגיות בראוניז של מרתה סטיוארט
360 גר' שוקולד צ'יפס מרירים (או 220 גר שוקולד מריר ומאה וארבעים גר' שוקולד לבן)
60 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
שלוש ביצים גדולות
חצי כפית תמצית וניל
כוס קמח
טיפונת מלח
כוס אגוזי מלך שבורים
להמיס 220 גרם (אני לא דייקתי) מהשוקולד המריר עם החמאה. במיקסר עם וו גיטרה לערבב במהירות בינונית את תערובת השוקולד והחמאה עם הסוכר למשך שלוש דקות. אחר כך מוסיפים ביצים, כל ביצה בנפרד עד שהיא נבלעת בתערובת. אחר כך להוסיף וניל וקמח, לערבל עוד קצת ולהפסיק את פעולת המיקסר. להוסיף לתערובת את השוקולד צ'יפס והאגוזים ולערבב בכף.
לחמם תנור ל190 מעלות צלזיוס (375 פרנהייט) ועל תבנית עוגיות שמים מהתערובת בעזרת כף ומרווחים כ-2.5 ס"מ בין עוגיה לעוגיה. לא כל העוגיות יכנסו בתבנית אחת ולכן אני ממליצה להשתמש בשתי תבניות כדי שחומה של התבנית עליה נאפו העוגיות הראשונות לא ישפיעו על השניות. לאפות 9-11 דקות.