לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

מיכל והכפר


חסידת עוגות העולם

Avatarכינוי: 

בת: 47



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
6/2009

כמה המלצות


שלא תטעו, באמת אין לי זמן. אורולים בחופש גדול ואני מש"קית בידור ראשית יום אחד בריכה, יום סרט, יום הופעה, יום מסיבת יומולדת, יום שיעמום בקיצור: עמוס. חייבת רק שוויץ בילדונת: הספריה העירונית פצחה במבצע קיץ בו כל מי שמסיים לקרוא 10 ספרים מקבל ספר במתנה לעולמים ואור קראה כבר שבעה וכמובן שעם כל ספר הקריאה שלה משתפרת עוד ועוד והחמודונת הזו גם נהנית להקריא לבן בן.
מאחר ואין הרבה מה לספר אני חייבת לפצוח במספר המלצות: 
ראינו את הסרט superbad ואפילו צחקנו לרוב, כלומר אני אוהבת קומדיות אבל האמריקאים, כמו האוכל שלהם, תמיד מגזימים וזה יוצא בטעם רע. נכון שהסרט לא מושלם וארוך מדי אבל בסך הכל הכללי - לא רע בכלל.
סרט אחר שחובה לראות אם בא לכם סרט מצחיק ואף מתוחכם הוא keeping mum למי מכם שיש נטפליקס עד הראשון ביולי תוכלו לראות את הסרט און ליין, אני רק מזהירה שרצוי לסלק ילדים מהסביבה כשרואים את הסרט הנ"ל.

וכמה המלצות קולינריות: שמתם לב שחם נורא? כל מה שבא לי הוא סלטים - בורגול, סלט תירס פושטי ורטרואי לחלוטין (בסגנון עדות הפיוסונית, עם שן קטנה כתושה של שום וכפית אחת מיונז), סלט סלק, סלט בטטות (המתכון משמאל), סלט תפו"א בלי מיונז, סלטי פסטה, סלט קינואה - כל מה שקל וקר. אני מרגישה את הקיץ בכל עצמותי וזה נעים.

סוף סוף אני גם קצת קוראת. בשנים האחרונות מאז פרוץ הילדים לחיי כושר הריכוז שלי פחת פלאים וכל מה שמעסיק את ראשי הקט הוא תכנון ארוחות ותכנון אסטרטגיה לניקיון הבית כשאני יודעת שאין לי הרבה זמן ובעיקר חשק לעשות את זה. קראתי את "עולם ללא סוף" שהיה ספר בידורי בינוני פלוס ועכשיו אני קוראת את "מים לפילים" ונדהמת מבחירת הנושא והכתיבה המשובחת והספר מכיל את התכונה האהובה עלי בספרים וסרטים: נותנים לי קרדיט להבין דברים בעצמי.

דיס המלצה: אין לי אומץ לקנות בקבוקון שמפו בעשרים דולר על אף ההבטחות הרבות שהוא טומן על האריזה ולכן קניתי כמה שמפואים של ג'ון פרידה ואף אחד מהם לא עשה משיער הליפה הרוסי/יהודי שלי את השיער החלק המהמם, מלא הברק ושמחת החיים שהבטיחו לי, איזה ביעוס.

נכתב על ידי , 26/6/2009 15:43  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של עקרת בית נואשת ב-2/7/2009 06:21



122,664
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים מעבר לים , הורים צעירים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למיכליקה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מיכליקה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)