לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

לשאוף לנשוף

כינוי:  Xanty72

בת: 53



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    פברואר 2009    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
2/2009

יום של וידויים מביכים


וידוי מס' 1: אני מאוד לא טובה באנגלית, ממש לא. אני מתנסחת באנגלית כמו מפגרת ושגיאות הכתיב שלי איומות ממש. בגלל זה כל פעם שאני מספרת שאני מתרגמת אני מייד צריכה להסביר שמתרגם צריך להיות טוב בשפה שהוא מתרגם אליה, ולהיות דבוק למילון כל הזמן. תשאלו איך קרה שמישהי שממש לא טובה בשפה מסוימת קוראת בה?

או, אני שמחה ששאלתם! בפסיכומטרי קיבלתי 133, כשבשביל פטור צריך 134. בכיתי, התחננתי, התלוננתי, ואנשי המנהלה ערלי הלב לא היו מוכנים לתת לי פטור מאנגלית, כי "צריך למתוח את הקו איפשהו, לא?" (כן, הייתי שמחה אם היו מותחים אותו על הפרצוץ הזחוח שלך, מפלצת.) היה לי ברור שאני לא אשב סימסטר שלם ואלמד בגלל נקודה מזדיינת, אז נקטתי בתוכנית פעולה שהיו מעורבים בה שניים מהדברים שאני הכי אוהבת: לקרוא וספרי מתח. התחלתי לקרוא באנגלית בשיגעון, ורק ספרי מתח, כי ידעתי שאם הספר יהיה מותח מספיק אני לא אעזוב למרות שקשה לי. כך נחשפתי לספרים איומים ומרהיבים כמו של סטיבן קינג, דין קונץ וכאלה.

וידיו מס' 2: תמיד הייתה לי פינה חמה בלב לערפדים. זה לא כזה מיוחד, אני יודעת, היצורים הדמיוניים האלה נוטים להיות די מסעירים, אבל אני הלכתי צעד נוסף והפכתי לחובבת נלהבת של אן רייס. איך זה קשור לאנגלית שבווידיו הקודם? אם לא הייתי מחליטה לקרוא באנגלית, לא הייתי נחשפת לעולם המעוות והסקסי שלה ושל הערפדים המהממים שלה. אחך כך החיבה המשיכה, ברור שראיתי דרקולה, את כל סדרת בלייד, ודי הרבה סרטי ערפדים מעפנים, שאני נהניתי מהם לגמרי.

כשדודה מלכה שאלה אותי אם ארצה לכתוב על סדרה, אמרתי שסבבה, i am young and i need the money. כשהתברר  שהסדרה היא "דם אמיתי", שמחתי עד הגג, גם לראות ערפדים וגם שישלמו לי על זה? איזה עולם מושלם! וכשהתחלתי לראות את הסדרה, בכלל נגנב לי המוח, הסדרה סקסית (כולל ציצים!), מצחיקה, חכמה, וכולם מדברים במבטא דרומי מחרמן.

 גם ערפדים, גם משלמים לי על זה, גם אנה פקווין המהממת, וגם סדרה ממש, אבל ממש מגניבה? שיזדיינו הרעבים באפריקה, החיים שלי דבש.

 

נכון שטולי הייתה יכולה להיות ערפדית מהממת ממש?

 

הנה המיני-אתר של הסדרה,

http://www.mccanndigital.co.il/yes/TrueBlood/

 

ציינתי שהיא של HBO, ושהיא זכתה לאחוזי רייטינג מטורפים ומוצדקים לגמרי בארה"ב?

למי שעוד לא יודע, הסדרה משודרת ב"יס אקשן", שבלי קשר לדם האמיתי זה הערוץ האהוב עליי בגלל החיבה הסוטה שלי לסדרות שוטרים, ביום שלישי ב-10:30.

 

הנה גם לינק לטרלייר.

 

http://www.youtube.com/watch?v=Vd5E-pHzXGI

 

 

נכתב על ידי Xanty72 , 1/2/2009 21:08  
111 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של Levitra prix ב-9/8/2009 20:52



הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , 30 פלוס , משוגעים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לXanty72 אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Xanty72 ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)