לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

לשאוף לנשוף

כינוי:  Xanty72

בת: 53



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אפריל 2006    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
4/2006

נשרק'ה עצוב


מזמן הכוכב של הבלוג לא כיכב כאן, והוא דורש את מנת תשומת הלב שלו. נשרק'ה שלי מתפרע כאילו אין חתונה מחר. בפעם הקודמת שהוא התנהג כך זה היה לפני ואחרי הנסיעה לפריז, ואז, שכה יעזור לשנינו האל הטוב, הייתה סיבה להתנהגותו המחפירה. זו הייתה תקופה מאוד אבל מאוד בעייתית מהרבה בחירות, ומסכן, נשרק'ה, שהוא קצת עילג, ניסה להעביר לי מסר ברור. חבל שאני לא מדברת את שפת הכוס.

אבל הפעם אין לו שום סיבה להתנהג ככה. "נשרק'ה", אמרתי לו בעודי בולעת כדורי אסידופולוס כאילו חיי תלויים בזה, "מה? מה עשיתי? מה המסר שלך לאומה הפעם?", אבל נשרק'ה רק משלב נוצות, מזיז את הראש בזעף ומסרב להרפות. "תשמע, אדוני הצעיר!", נזפתי בו, "אני כבר שנה וחצי מסתובבת רק בתחתוני כותנה, כל החוטינים שלי זנוחים למעצבה, אתה מקבל טיפול מלכותי, ואמור להיות מבסוט עד הגג, מה אתה רוצה ממני עכשיו?!", ברור שהוא לא ענה, רק עשה פרצוף של פולניה נרגנת, ומלמל "תחשבי לבד מה לא בסדר."

כאילו, זה לא קצת מוגזם, שהכוס שלי יותר פולנייה נרגנת ממני? אני מאמינה בתקשורת פתוחה (אולי זו לא המילה הנכונה בהקשר זה?), מה הוא משחק לי אותה עכשיו נעלב, ולמה? למה? מה עשיתי לו?

בקיצור, אני מכריזה עליו כאזור סגור לרגל שיפוצים, שאו ברכה להחלמתו, כי כשהוא במצבו הנוכחי, הוא נורא, אבל נורא נודניק.

 

נכתב על ידי Xanty72 , 4/4/2006 00:20   בקטגוריות נשרק'ה ואני  
67 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של נוטל קורות ב-7/4/2006 16:19



הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , 30 פלוס , משוגעים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לXanty72 אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Xanty72 ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)