לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

בסוף הכל מסתדר !


בלי נושא מוגדר, בלי אופטימיות ופסימיות. תמיד כשצריך את חוק מרפי, הוא לא פועל. ובעיקר, לא משנה מה, בסוף הכל מסתדר. באמת. ואם לא הכל הסתדר, אז סימן שהסוף עדיין לא הגיע.
Avatarכינוי: 

בן: 53





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
8/2003

המדריך להלחמה - או הנצחון על אופני הכושר


היום עשיתי לחם.
טוב, זה לא חוכמה, כל שבוע אני עושה לחם.
 
עכשיו, לפני שאני מפרט, לכל אלו שאומרים לעצמם "איזה עילג, לחם אופים לא עושים", אני אומר קראו, ותבינו לבד.
 
מדי שבוע (בממוצע, זה לא קבוע), אני עושה לחם. לפעמים פשוט, לפעמים עם ארבעה סוגי אגוזים + צימוקים. קורה.
זה התחיל עוד בזמן שקראנו עיתונים, במכרז ממון ביום שישי הכריזו על אופה לחם במבצע. קפצנו על המציאה ורצנו לקנות אופני כושר*.
 
* אופני כושר: כינוי למכשיר ביתי שקונים בהתלהבות, מביאים הביתה, משתמשים בו פעם אחת (מקסימום פעמיים, לרוב לא משתמשים בו כלל), ומאז הוא מתפקד כשואב אבק פאסיבי / מתלה לבגדים / משהו שמזיזים כשעושים ספונג'ה / מתנה פוטנציאלית לחתונה של הילדים.
 
פה היתה לנו הפתעה, לחם זה דבר טעים. ריח של לחם זה משהו מטריף. ובשביל לעשות לחם, צריך לדעת למדוד, ולעקוב אחרי הוראות. פשוטות.
 
האלגוריתם של עשיית לחם פשוט.
1. זרוק את כל החומרים לכלי, תוך מדידה מוקפדת.
2. לחץ על כפתור ההפעלה.
3. חכה 3 שעות.
 
לימים האלגוריתם השתפר:
1. שטוף את הכלי משאריות הפירורים של הלחם מהשבוע שעבר
2. זרוק את כל החומרים לכלי, תוך מדידה כלשהי.
3. לחץ על כפתור ההפעלה.
4. חכה 3 שעות.
 
הנה טיפים לבעלי אופה הלחם הביתי:
1. קצת תמצית וניל משפרת את טעמו של לחם לבן לאין ערוך.
2. אם שוכחים את להב הלישה בחוץ, מקבלים לבנה. אם אתם סניליים, תוכלו לבנות בית תוך זמן קצר ביותר.
3. לחם זה משהו שאנשים בטוחים שקשה מאד להכין. אפילו אם הראיתם להם את המכונה שלכם. כבר הייתי בארוחת גורמה עם 20 מנות מורכבות ומדהימות, ובכל זאת אני קיבלתי את המחמאות על הלחם.
4. אל תנסו לשים אבוקדו בלחם. זה יוצא מגעיל.
5. כנ"ל לגבי גבינה צהובה.
6. לחמים שאני אוהב לעשות: עם עגבניות מיובשות ובזיליקום, עם אגוזים וצימוקים, עם פסטו, רגיל+סומסום.
7. אכלתי לחם עם משמשים שחברה בשלנית במיוחד עשתה. להיט.
8. שולפים לחם בעזרת כפפת מטבח. אפשר לדמיין שזו כפפת איגרוף, וזה עושה את העניין הרבה יותר גברי.
9. הכל חוזר על-לחם (יש להגיד בקול רם, תוך חריצת לשון)
 
בתאבון
 

נכתב על ידי , 31/8/2003 02:40   בקטגוריות .  
14 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של זבובון. ב-3/8/2005 15:00



413,408
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , 30 פלוס , פילוסופיית חיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאלירם אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אלירם ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)