אבאשלי פותח את המקרר, מוציא את הסיר עם העוף - שם אותו בצלחת מוסיף גם קצת אורז מהסיר השני. עכשיו, הצעד ההגיוני הבא שיש לעשות הוא ללכת למיקרו לשים את הצלחת בפנים ללחוץ על שלוש דקות ולחכות נכון? זה לפחות מה שאני הייתי עושה - אבל אבא שלי מתעלם בהפגנתיות מהמיקרו לוקח סכין ומזלג מהמגירה והולך לשבת מול הטלוויזיה ולאכול את זה - ככה, כמו שזה קר! - ואני שואל איך? איך אפשר לעשות ככה לאוכל? איזה טעם יש לעוף בטמפרוטורה של 10 מעלות? אני בתור העוף כבר הייתי נעלב. ואני דרך אגב, שונא עוף. מאז היותי לולן אני לא מסוגל לגעת בזה...
מצד שני, לאבאשלי יש מן "ממרח" כזה שהוא עושה ואוהב לאכול - המרכיבים הסודיים הם שום כתוש ולחם לבן רטוב. ההכנה: מערבבים את שני המרכיבים ביחד ואוכלים, קוראים לזה אַגַ'דָה וזה מתכון בדוק לזה שאנשים לא יתקרבו אליך במאה השנים הקרובות ללא מסיכת אב"כ.
דווקא את הא'גדה הוא מחמם במיקרו ואוכל את זה חם - עם כפית. לך תבין.