לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


ברוכים הבאים לבלוג הנידח ביותר בבלוגוספרה... אתם נמצאים עכשיו בשוליים אז תזהרו שלא ליפול.

כינוי: 

בן: 52

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
11/2003

אוכל קר


 

אבאשלי פותח את המקרר, מוציא את הסיר עם העוף - שם אותו בצלחת מוסיף גם קצת אורז מהסיר השני. עכשיו, הצעד ההגיוני הבא שיש לעשות הוא ללכת למיקרו לשים את הצלחת בפנים ללחוץ על שלוש דקות ולחכות נכון? זה לפחות מה שאני הייתי עושה - אבל אבא שלי מתעלם בהפגנתיות מהמיקרו לוקח סכין ומזלג מהמגירה והולך לשבת מול הטלוויזיה ולאכול את זה - ככה, כמו שזה קר! - ואני שואל איך? איך אפשר לעשות ככה לאוכל? איזה טעם יש לעוף בטמפרוטורה של 10 מעלות? אני בתור העוף כבר הייתי נעלב. ואני דרך אגב, שונא עוף. מאז היותי לולן אני לא מסוגל לגעת בזה...

 

מצד שני, לאבאשלי יש מן "ממרח" כזה שהוא עושה ואוהב לאכול - המרכיבים הסודיים הם שום כתוש  ולחם לבן רטוב. ההכנה: מערבבים את שני המרכיבים ביחד ואוכלים, קוראים לזה אַגַ'דָה וזה מתכון בדוק לזה שאנשים לא יתקרבו אליך במאה השנים הקרובות ללא מסיכת אב"כ.

דווקא את הא'גדה הוא מחמם במיקרו ואוכל את זה חם - עם כפית. לך תבין.

 

 

 

 

 

נכתב על ידי , 14/11/2003 23:08  
16 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



17,984
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , פילוסופיית חיים , האופטימיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לWoodstock אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Woodstock ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)