פעם נוספת אני דיי נוטש את הבלוג, לא יודע אם זה בגלל חוסר זמן או יותר בגלל חוסר עניין . אבל הנה החלטתי לעדכן.
אני עובר תקופה סוערת , בזמן האחרון. דיי ניתקתי את הקשר עם "החברים החדשים" מהקהילה. עם אחד מהם כי תפסתי אותו בשקרים והבנתי שאני לא יכול לסמוך אליו. הוא רק מדבר ואף פעם לא מקיים.
בקשר לשני – הרגשתי שלא ממש איכפת לו ממני והוא פועל יותר לפי האינטרסים שלו.
עד כמה שהיה לי קשה לעשות את זה העדפתי להיות לבד מאשר עם אנשים כאלה. זה דיי מנתק אותי מהחיים של הקהילה, שטעימה קטנה מהם קיבלתי כשהייתי איתם וזה השאיר טעם של עוד.
מאוד הייתי רוצה להכיר אנשים טובים שאני אוכל לבלות איתם ויהיה להם איכפת ממנו כמו שלי איכפת מהם.
טוב, אז יש גם חדשות טובות – אני אמור לעבור תפקיד בקרוב
! או שאני אעבור להיות מתכנת באותו בסיס שאני משרת או שאני אעבור לתל השומר ששם יש תפקיד מקצועי בהנדסת חשמל כמו שתמיד רציתי. אם אני עובר לתל השומר אז יכול לפתור לי גם את הבעיה של יציאות לתל אביב. לכן זה האופציה המועדפת, אבל כרגע זה לא תלוי בי.
אני יכול להגיד שמצב רוח שלי השתפר גם במהלך העבודה. חלקית אני חושב זה קרה בגלל הצפייה שלי לעבור לתפקיד אחר. בנוסף לזה המפקד שלי התחלף ויש לי מפקדת!!! שזה כמובן הרבה יותר טוב.
יצאה לי לדבר עם מישהו מהצבא שיחה מעמיקה שבה הוא התעניין בחיים שלי, מה שהיה מאוד נחמד ומפתיע כי זה לא קרה לי כבר המון זמן.
למרות שבתפקיד שלי פגשתי הרבה קשיים והרגשתי מדוכה, אני מרגיש שזה גם חיזק אותי באיזשהו מקום (לפחות בזמן האחרון) כי אני מרגיש שהרבה יותר קל לי להתעמת עם אנשים, משהו שנמנעתי ממנו בעבר. (מעניין אם זה בגלל כל העימותים שלי עם המפקד שלי
?)
טוב אז חשבתי קצת על מה קורה לנו אחרי המוות.
מה שהכי חשוב לנו זה המודעות שלו ( נשמה אם תרצו). בזמן שאנחנו חיים מודעות הזאת מורכבת מכל התכונות אופי שלו, זיכרונות, חוויות וכו' שכל זה מאוחסן במוח שלנו. כשאנחנו מתים מוח שלנו מת וכביכול גם המודעות אמורה למות איתו. אלא אם כן יש דרך אחרת לאחסן אותה. בטבע קיימים כמה דרכים לאחסן מידע. דוגמאות לזה: מוח שלנו, הרבה סוגים של זיכרון מגנטי, יש גם שיטות מכאניות לשמור את המידע. בקיצור יש לא מעט. חוץ מאחסון יש גם המון דרכים להעביר מידע, כמובן הדרך הכי נפוצה שאנחנו מכירים היום זה באמצעות גל אלקטרו- מגנטי (אור).
אז חשבתי אולי כשאנחנו מתים אנחנו מצליחים להעביר את המודעות שלנו לאיזשהו מקום\אמצעי שבו הוא יכול להישמר באמצעות אור. כי כשהמוח שלנו מת כל הנוירונים פולטים אור, שהעוצמה שלו הכי חזקה במרכז המוח (זה בעצם מנהרת האור שהרבה אנשים שחוו מוות קליני מספרים אליה). אז אולי ליקום יש עוד אמצעי לשמור את המידע, ששם שמורה מודעות של כל מי שחיי עד עכשיו וזה מתחבר למודעות אחת גדולה שידעה וחווה את כל מה שאנשים\בעלי חיים ידעו וחוו ויכולה גם לחזות עתיד לפי כל הניסיון הזה. למודעות הזאת אתם יכול לקרוא אלוהים אם תרצו
. אבל זה רק אני והמחשבות שלי...
