לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה



כינוי:  Venus As A Boy

מין: זכר



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

למה אני תמיד מצטייד באוזניות


מי שמכיר אותי יודע שתמיד בתיק שלי יש אוזניות שאני שולף בכל רגע בו אני לבד במקום ציבורי. זה לא בהכרח בגלל שאני חסיד גדול של מוזיקה, למרות שאני נהנה ממנה, אלא בגלל נסיוני המר במפגשים עם זרים ורצוני למנוע אותם באמצעות אוזניות שמשדרות שאני לא פנוי לשיחה.

האתמול נסעתי להורים ושכחתי את המטען לאייפון בבית. כשהגעתי לתחנת הרכבת וגיליתי שאני לא יכול לשמוע מוזיקה, התלבטתי בין לשים את האוזניות בלי שהן יהיו מחוברות לשום דבר, ובסוף החלטתי פשוט לשבת מבודד ולקרוא מערכי פעילויות לקראת סמינר של חוש"ן. בעודי קורא, מישהו התיישב לידי. ניסיתי להתרכז במערך, אבל לא הצלחתי להתחמק מ"השיחה".

זר: 'מה זה, קורס בניהול זמן?'

אני (ממשיך להביט בדפי): 'לא, סמינר של חוש"ן'.

זר: 'מה זה חוש"ן'?

אני (מרים מבט ורואה אדם בשלהי שנות החמישים לחייו עם כיפה על הראש. אני מתמלא גאוות חוש"ן וצופה סגירה מהירה של השיחה): 'ארגון להט"בי - הומו לסבי בי וטראנס, שפועל לשינוי חברתי בדרכי חינוך ומפגש אישי'.

זר: אה..

וכך חשבתי שתמה לה שיחתנו. המשכתי לקרוא בדפי, והגעתי לעמוד בו יש מפגש עם הורים מארגון תהל"ה.

זר: 'אפשר לראות'? (הנהנתי והושטתי לו את הדפים). 'מה זה הורים'?

אני: 'חשבנו להביא גם את זווית ההורים. הרבה להט"בים לא שמעו אותה'.

זר: 'כן. יש גם כאלה שלא יצאו מהארון..למה אני אומר' (מתקרב אלי ומנמיך את הקול) - 'כי גם אני..'.

אני: 'הו..'

זר: 'אבל איך גיליתי? בצבא, המפקד שלי, ראה אותי בוחן אנשים במקלחות. הוא קרא לי לשיחה, ו..חנך אותי. כך אני יודע שאני פסיבי!'.

אני: 'וואו'.

זר: 'מצטער על הבוטות. ואם אפשר לשאול אותך, אתה פסיבי או אקטיבי? למרות שאני יכול לנחש'.

אני: 'אני אוותר על השאלה הזאת'.

זר: 'אני נשוי, ובארון, אבל אישתי יודעת, רק חושבת שנפטרתי מזה'.

אני: 'נשמע לא קל'.

זר: 'כן. כי אני, מבחינתי, יכול לקבל זין כל יום!!'.

אני: נותן את פרצוף ההלם שלי.

זר: 'אני בטח מזעזע אותך. תגיד, יש לך חבר?'.

אני (חושף שיניים): 'כן, כבר הרבה שנים!'.

זר: 'יפה'. (פאוזה של כשנייה) 'ולפעמים אתם..גם מהצד?'.

אני: 'לא. מונוגמיה מוחלטת'.

זר: 'זה מצויין'.

בשלב הזה הרכבת הגיעה וחמקתי לכניסה אחרת.

ובגלל זה אני תמיד מסתובב עם אוזניות.

נכתב על ידי Venus As A Boy , 13/11/2010 01:20   בקטגוריות כל הפרקים  
15 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



לקחת אויר


כששחיתי היום בבריכה המקומית, ניסיתי לשחק עם הטכניקה - במקום להוציא את האויר בסיום כל תנועה, ניסיתי להחזיק את האויר משך שתי תנועות. הריאות שלי מסוגלות לזה, אני יכול גם לשחות את כל הבריכה מתחת למים, וככל שמוציאים את הראש פחות כך התנועה חלקה יותר. ובכל זאת הרגשתי שגם אם הריאות לא זקוקות לאויר, התנועה מצפה לו.

כאלה הם געגועי לארץ. לא תמיד הגיוניים, הרבה פעמים מפתיעים, חלק מהתנועה. הם מבליחים כשאני יוצא מהסופר וחושב שבשוק הכרמל הייתי משלם חצי מחיר, כשאני מסייר בפייבוק רק כדי להרגיש שהתחככתי קצת בחברים ולא מרגיש מסופק, כשאני קולט כמה מעט אני מטעין את ה'טוקמן', או כשחבר אומר לי שהוא עבר לדירה מהממת. הם דוקרים ומציקים כמו תוית גדולה מחולצה חדשה, ואני צריך לבהות חזק מחוץ לחלון בכל הירוק ולחכות שעשרות הציפורים יעופו מהעץ בבת אחת כדי להשכיח אותם.

אנחנו חוזרים עוד חודשיים, ואני כבר מצייר בראש את הפגישה עם החברים, מוסיף סלט יווני גדול, מקשט עם נוף עירוני ומוחק את החום.
לא יוצא לי יותר טקסט. גם ההכנות לפוסט הזה נמרחות כבר כמה ימים. אסתפק בזה בינתיים.
נכתב על ידי Venus As A Boy , 16/4/2010 14:05   בקטגוריות כל הפרקים  
2262 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



סוכר ומלח


חסר להם מלח, באנגליה.

זה אולי לא קשור אלי כל כך, אולי כן. חסר להם מלח, ובגלל זה לא מפזרים ממנו על מדרכות, וכשהשלג יורד הוא מצטבר והופך לבוץ או לקרח מחליק. כשגיליתי את העובדה הזאת היא נתקעה לי בראש. כאילו יש לה משמעות שאני מפספס. כי גם אני לא פיזרתי על עצמי מלח לפני שהגעתי לכאן. להיפך, הגעתי חשוף וציפיתי לנחות על כרית רכה וגיליתי ש'לונדון לא מחכה לי'. שחברויות חדשות לא בונים אינסטנט, ושבחיפושי עבודה אני עובד זר ממש כמו עובדים זרים בארץ. במשך כחודש פיזרתי קורות חיים ונתקלתי בהתעלמויות ובשאלות מעליבות שהסתכמו ב'אבל באנגליה, עבדת כבר?' שהודגשו לפעמים בתנועות ידיים. כשחזרו אלי זה היה עם הצעות שתואמות את העבודות של העובדים הזרים בארץ - העבודות הנסתרות מהעין, אלה שמקומי יתבייש לעשותן. למדתי שהביטוי 'כל עבודה מכבדת את בעליה' הוא ביטוי מתנשא וקפיטליסטי, סם להמונים, דיכוי שעובדים זוטרים רבים כל כך הפנימו אותו כדי לשרוד את היום-יום.


מרכז עזריאלי, 2007

אחרי כחודש כזה נסגרתי לשבוע בבית בלי רצון לחפש יותר. קראתי, בהיתי באינטרנט, בישלתי ואפיתי וצפיתי בסדרות שונות. אחרי סדרת התייעצויות עם חברים והרבה פוש מאילן, התמקדתי במה אני באמת רוצה לעשות כאן. תחמתי לעצמי 2-3 תחומים, התאמתי את הקו"ח, חיפשתי אנשים ומקומות ספציפיים שאני באמת רוצה לעבוד בהם, ושלחתי. כמעט הפתיע אותי כשקיבלתי פתאום תשובות חמות והצעות חיוביות - ממגאזינים וממרצים כאן. השבוע כבר התחלתי קצת והיה כיף. אז עוד אין רשת מלאה, זה מאוד מינימאלי והתחלתי, אבל היא כן מצטיירת לאיטה.

והבוקר קיבלתי כוויה מסוכר.
מרוב חיפוש סימבוליות זה כמעט שימח אותי.

עוד בריט-פופ כייפי  - למי שזה לא עובד, אלה  3OH!3 - STARSTRUKK ft. Katy Perry

נכתב על ידי Venus As A Boy , 18/1/2010 18:57   בקטגוריות כל הפרקים  
12 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 




דפים:  
7,595
הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס , יצירתיות , גאווה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לVenus As A Boy אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Venus As A Boy ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)