לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 


Avatarכינוי: 

בת: 40

MSN: 





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2009    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
1/2009

רק בשר


זאת המסעדה שהאקס ואני היינו בה אתמול. מה אני אגיד לכם? זה אחלה. זה ממש אחלה.

קודם כל, הקונספט: אתה לא מזמין תוספות. לא פירה, לא צ'יפס, לא דברים שיכולים להפריע לך לאכול בשר. אתה מגיע ובוחר לך נתח, ומשלם לפי משקל. כשאתה משלם 33 שקל ל-100 גר' פילה, אתה יכול בכיף לאכול סטייק נאה של 250 גר', ועוד קצת אנטרניה, ואיזה שקד וצ'וריסו לפתיחה. אבל בואו נלך לאט לאט.

עיצוב: אין אחד כזה. זה מבנה ישן ביפו, וזה לגמרי מספיק כדי שלא ממש תרגיש במסעדה.

שירות: מלצרית אחת לאורך כל הערב, הייתם מאמינים? והיא הייתה כזאת חמודה. חוץ ממנה, יש את הפרישרו- הבחור שמכין לך את הבשר, שהוא גם נורא חמוד. והוא ארגנטינאי, אל תטעו. ובאופן כללי, נעים שם. חלק מזה זה המקום, חלק מזה זה האווירה, חלק גדול מזה זה האוכל, חלק אחר מזה הוא שתמורת 15 ש"ח לאדם יש לך יין הבית ללא הגבלה. כמה שרק תרצה- תשתה.

אוכל: נחזור על הקונספט לרגע. אתה מגיע למקום, הולך למנגל ובוחר לך נתח ומשקל. המלצה שלנו: קחו את הבשר ב-2 נגלות כדי להנות מהכל חם. אז בנגלה הראשונה לקחנו 140 גר' שקדי עגל (שזה שקד אחד. אגב שקדי עגל, הייתי בטוחה שהוא איזה 40% שומן או משהו, המעדן הזה. מסתבר שיש בו רק 5% שומן, והוא רך ונעים וטעים כי... הוא פשוט כזה) ו-2 צ'וריסוס. כשאתה יושב לחכות לבשר אתה מקבל לחם ושמן זית כזה, ומיני מנות ראשונות שאתה יכול להזמין באיזה 15 שקל: כמה סלטים, לשון, דברים כאלה.
כשסיימנו את "המנה הראשונה" ביקשנו את השניה: 200 גר' אנטרניה ו-200 גר' פילה לאדם. אני חושבת שרוב האנשים יכולים להסתפק בפחות :) אה, את הבשר מגישים עם תפוחי אדמה קטנים, שלא יהיה חסר כלום.

המנות שלקחנו:
ראשונה: שקדי עגל, צ'וריסוס, סלט ירקות וסלט אבוקדו (טעימים שניהם)
עיקרית: אנטרניה ותפו"א
קינוח: פילה ועוד קצת תפו"א
שתיה: הרבה הרבה יין הבית. וזה לא קלישאה- הוא באמת נשפך שם כמו מים.

הבשר מוגש על מנגלים קטנים כאלה כדי שישמר חם. אצלנו זה לא ממש עבד וביקשנו להחזיר את הפילאים לאש לכמה דקות. אבל זה לא גרע אפילו בקצת מהחוויה. אגב, "באיזו מידת עשיה" זו שאלה ששואלים שם לצורכי נימוס בלבד, כך נראה. ברור שפשוט עושים את הכל מדיום, אלא אם כן אתה ממש מתעקש אחרת.

קחו בחשבון:
1. להזמין מקום. היינו שם בראשון בערב והמקום היה מלא.
2. זה רחוק מלהיות מסעדת יוקרה, אבל תצאו משם במחיר דומה. הבשר משובח, אבל אין לכם מה לעשות שם אם אתם אוהבים את החוויה של מסעדת יוקרה.
3. כשרות. תבדקו את זה. בטוח אין שם חיות לא כשרות, אבל אני לא יודעת אם הקינוחים חלביים.

ציון:
כן כן, אתם רואים נכון. מבחינתי, האופציה הטובה ביותר לבשר שהכרתי עד עכשיו. כמו בבית, בחיי.
שווה ללכת: כל פעם שאתם רוצים לאכול בשר. בסוף הארוחה הביאו לנו כרטיס כזה שאם אתה אוכל שם 10 פעמים, ה-11 חינם. כמו בקופי-בין. ואז האקס שאל אם אני באמת מתכוונת לאכול שם 10 פעמים, ואני אמרתי לו שמעכשיו והלאה- זאת מסעדת הבשרים שלי.
אם אתם רוצים נתח או חלק מסוים, ובייחוד מהפחות נפוצים (קצבים, שקדים, צ'ינצ'ולינס) תרימו טלפון ותבררו אם יש להם. מסתבר שזה נזיל. ותעשו לעצמכם טובה, תדפיסו את הקופון הזה ואל תעשו שם חשבון.

רק בשר
סלמה 19, תל אביב
נכתב על ידי , 5/1/2009 11:57   בקטגוריות ביקורת מסעדות  
13 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




115,757
הבלוג משוייך לקטגוריות: אינטרנט , תרשו לי להעיר , 20 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לקאי אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על קאי ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)