|
|
כינוי:
בת: 40 MSN:
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
מרץ 2009
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | |
הבלוג חבר בטבעות: | 3/2009
המסיבת גיוס של אחי הקטן אתמול בערב עשינו אסאדו כמסיבת גיוס לאחי הקטן.
ההורים דווקא השקיעו ממש הרבה. סטייקים לא היו, כרגיל, כי למה לאכול סטייקים כשיש חלקים פנימיים ואסאדו.
אז פתחנו, כרגיל, בכמה צ'וריסיס וכליות. ואז היה אסאדו ואז היה קצת צ'ינצ'ולינס (מעיים. אני מתישהו אחליט שאתם מבינים את הטרמינולוגיה ואפסיק לתרגם).
ואז אבא שלי אמר שיש איזה משהו שלא אכלנו אף פעם, ואני שאלתי מה זה, והוא אמר שזה מהחלקים שעדיף לא לדעת לפני שטועמים. ואני אמרתי לו, "זה אשכי שור, נכון?", והוא צחק והנהנן. אז אכלנו את האשכים אחרי הנגלה הראשונה של הצ'ינצ'ולינס: - אני לא יודעת... זה מרגיש קצת לי כמו גומי - שלי ממש לא, אולי קיבלת בדיוק את ה.. - אמא!!!!!
זה קצת חסר טעם, אשכי שור. אמא שלי טוענת שמבחינת המרקם זה מרגיש קצת כמו עטינים (שגם את זה שמים על האש, לי עוד לא יצא לטעום).
לקינוח היה שקדי עגל. איזה שקדים, בחיי! בגודל של רבע עוף. תענוג ממש.
אני חושבת שאחי צריך להתגייס לעיתים יותר תכופות :)
| |
|