|
|
כינוי:
בת: 40 MSN:
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
נובמבר 2007
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |
הבלוג חבר בטבעות: | 11/2007
Santa Fe ביום ראשון שעבר היינו, הבחור ואני, בסנטה פה ברמת החייל.
עיצוב: מוקפד ויפה, אבל לא פלצני. אפשר לבחור בין כמה שולחנות- רק עם כיסאות, רק עם ספות או חצי חצי. שולחנות גדולים וקטנים. אהבתי במיוחד את המנורות. שירות: המלצר שלנו, איזי (או שמו שנוהגים לקרוא לו במסעדה, "סליחה") היה חלק גדול מההנאה שלנו. הוא היה מצחיק ממש, מאוד עזר עם המלצות (למנות לא רגילות בכלל) ונתן לנו שתי טקילות מתנה בסוף הארוחה. טיקלות שהם עושים במקום, מסתבר, אחת בטעם ג'ינג'ר והשניה בטעם בזוקה(!) אוכל: המנות של המסעדה הזאת הן לא משהו של מה בכך. לא עוד סלט קיסר סתמי, חציל קלוי בטחינה וטירמיסו. לא ולא. ממה שהצלחתי להתרשם, טעמים חדשים זה העניין של המקום. הרטבים היו מפתיעים בהחלט (וקשה להפתיע אותי אחרי הניסויים שאמא שלי נוהגת לעשות עליי), הבשר עשוי כמו שצריך- לא שואלים אותך בשביל הפלצנות מה מידת העשיה, הם באמת יודעים להכין את מה שביקשת. המנות שלקחנו: ראשונה: נתחי סלמון טירדיטו. מומלץ אם אתם לא מפחדים מקרפצ'ו. עיקריות: טייגר שרימפס, סטייק אנטריקוט. קינוח: כיפת שוקולד לבן וקינמון. נהדר. קליל מאוד. ה"כיפה" היא גלידת שוקולד לבן מצוינת, מוגשת על תפוחים בקינמון ופירורי בצק פריך. נשמע לכם כבד? זהו, שלא. זה הכיף בקינוח הזה. יין: מרלו של ירדן.
קחו בחשבון: 1. היינו שם ביום ראשון בערב, מה שאומר שהמלצרים התייחסו פחות או יותר רק אלינו. 2. שתינו בקבוק יין בין שני אנשים. הכל נראה טוב יותר אחרי שתי כוסות יין. 3. כשרות: לא כשר בעליל. 4. מחירים. תציצו באתר, לא תצאו עם פחות מ-150 ש"ח לאדם.
ציון: שווה ללכת: באירוע מיוחד, כי שווה לטעום מהמנות הראשונות והקינוחים.
Santa Fe, Modern Mexican Kitchen הברזל 27, רמת החייל, ת"א.
| |
|