היום בערב אני הולך להופעה של משינה.
משינה היא אחת מהלהקות הישראליות האהובות עלי, ולמרות שמאז כבר עברתי כמה העדפות מוזיקליות מבחינת הסגנון שאני שומע, אני תמיד אוהב לחזור.
זאת הופעה שכל התיכון רציתי ללכת אליה (במיוחד לקראת הסוף של התיכון שאז היו ההופעות המוצלחות יותר), אבל אף פעם לא הגעתי, בעיות תקציב, בעיות תחבורה או סתם עצלנות... גם עכשיו בסבב ההופעות הנוכחי תרצתי את זה שאין עם מי ללכת (דווקא לפני דבר כזה אני מתגרש?! - כנראה שהכל משמים :( )
אבל יש לי חבר ותיק שכבר המון זמן אני והוא חולקים את האהבה ללהקה, הוא גר קרוב אלי ויוצא לנו להפגש מדי פעם, מאז תחילת הסבב הנוכחי דיברנו שצריך ללכת, וכל פעם זה שוב התבוטל... ואז לקראת סוכות דברתי איתו שוב, והחלטנו שזהו! הולכים!
הוא אפילו הצליח להשיג כרטיסים במקום טוב (ומוזלים). אז אנחנו נוסעים - הוא, אישתו ואני. יש כבר ביביסיטר לילד (המתוק).
ההתלהבות בשיאה! תקבלו סקירה של המופע וחוויות שקרו (אולי יש שמה בחורות נחמדות...) תוך כדי.
הבה נצא במחול, ונרקוד את ריקוד המכונה!!!!
ככה בשביל הקישור לחיים שלי כרגע - ההופעה היא בקיסריה, לקיסריה לקחתי אותה להופעה של ארצי, בגללה (אני לא אוהב).
בקיסריה על החוף, הצעתי לה נישואים (מקום מומלץ ביותר לטובת העיניין אבל אני לא אחזור על זה :( )
קיסריה באופן כללי היה המקום שלה (וגם של השניה)
אני חושב שההגעה לקיסריה תהיה קשה, אבל חלק מהתהליך של ההתנתקות, והפסקה של קישור כל מקום לחוויות שהיו איתה. עשיתי את זה כבר (לא לגמרי) לגבי אוניברסיטת תל-אביב, הדרך לבאר-שבע, ועוד מקומות רבים וטובים.
יהיה שמח בע"ה!!!