אמרתי לכם!!!
הפעם באמת :) הצעתי לה נישואין ביום חמישי, והיא הסכימה! :) אנחנו מתחתנים! עדיין אין תאריך, עדיין לא סגרנו על מקום, כמות אנשים, אוכל ומה לא (וזה בסדר, כי זה קרה בסה"כ לפני יומיים), אבל אנחנו מתחתנים, והיא תהיה שלי, לתמיד (במלעיל, לא במלרע :) ) ואני מאושר!
ביום שני סחבתי את N* איתי וקניתי טבעת. מדהימה, If I'll say so myself. ומאותו רגע לא ידעתי מה לעשות עם עצמי מרוב התרגשות, ולחץ, כמה לחץ... אלוהים יודע למה. אחרי הטבעות, נסענו ואספנו את שחר (כי אני ממש לא זוכר איך קראתי לה), וקפצנו אל ההורים שלי, הראינו את הטבעת, וקפצנו מרוב התרגשות :) אחר-כך הלכנו לאכול, ומשם לחבר שלי לאסוף את הטלוויזיה הע-נ-ק-י-ת שההורים שלו החליטו להעיף, ולהביא אותה הביתה, וכל זה כדי שטלי לא תחשוד בכלום.
למחרת קניתי זוג חולצות לבנות, במידות גדולות, ושחר קנתה צבעי טוליפ, ובעזרת מוחי המכוון, היא כתבה על אחת החולצות "לא!", וציירה סמיילי עצוב ובוכה, ועל השנייה כתבה "כן!!!" בכל מיני שפות שונות, כולל מורס, וציירה סמיילי שמח.
ביום רביעי חזרתי הביתה עם החולצות, והחבאתי אותן בתוך ארון מחוץ לבית, בלי שטלי תדע. אחר-כך סחבתי אותה לקנות ציפה לשמיכת הפוך הזוגית שקניתי, וכדרך-אגב קניתי לה זוג שמלות יפיפיות, שרק מדגישות את היופי שלה, והגוף הסקסי שלה.
ביום חמישי אמרתי לה שאני נשאר לעבוד בבית, כשלמעשה לקחתי יום חופש. קניתי נרות ויין, מילאתי את כל הבית בנרות, הצבתי את החולצות על זוג כיסאות המחשב הענקיים שלנו בבית, פונים לדלת הכניסה, והכנתי כוסות עם עיטור של סוכר. כל זה לקח לי, כולל ניקיון מהיר, גג שעה. עם ארבע השעות הנותרות נאלצתי לאכול את עצמי מרוב התרגשות. קצת לפני שטלי חזרה, בשעה 15:00, הדלקתי את כל הנרות ומילאתי את הכוסות ביין, וחיכיתי בלחץ היסטרי, וכל רגע הצצתי החוצה כדי לבדוק אם היא מגיעה.
לבסוף היא הגיעה, שמעתי אותה מחוץ לדלת, והפעלתי את השיר "Grow Old With You" של אדם סנדלר, מתוך הסרט "זמר החתונות".
טלי נכנסה, נבהלה כשראתה אותי (כי בכלל לא זכרה שאני בבית), לא הבינה מה קורה, הפילה חלק מהנרות עד שנאלצתי להצילה, לבל תישרף.
ואז היא ראתה את החולצות.
היתה קצת בשוק, שאלה "זה מה שאני חושבת שזה?", ואמרתי שכן.
שאלה אם אני גנוב לפחות 5 פעמים, שבמהלכן משכתי אותה לעבר נקודה בבית שלא היתה מוצפת בנרות, כרעתי על ברך אחת, ואמרתי לה שאני רוצה שהיא תתחתן איתי.
והיא הסכימה! ונישקה אותי :)
בשלב זה אמרתי לה ללכת להתלבש, כי אנחנו יוצאים למסעדה רומנטית.
בדרך, החלטנו ללכת לאכול המבורגר, ובמקום יין שתינו בירה.
זה לא ממש שינה כלום, בשבילי, זה היה הדבר הכי רומנטי עלי אדמות.
אחר-כך כבר הלכנו אל ההורים, ואל שאר המשפחה, אבל זה כבר בפעם אחרת.
יפיפיה שלי, אני אוהב אותך! ואני רוצה, מאוד, להזדקן איתך :)
השעה 04:37, בוקר טוב!
איציק (אל מתחתן)