השלט שלנו הפסיק לעבוד.
לרוב האנשים זה בטח שלא יהיה דבר רע, אבל לשמוע סרט אקשן ב AXN בשעה 23:00, בפול ווליום, פשוט כי לאף אחד אין כוח לקום ולהחליש או להעביר תחנה, זה כבר פתטי.
הבעיה היותר רצינית היא שלאבא שלי יש בעיית שמיעה קלה. אף אחד לא יודע למה, יכול להיות מהטנק שהתפוצץ שניה אחרי שהוא קפץ ממנו ביום כיפור, יכול להיות מהעבודה בתע"ש, יכול להיות מהצרחות של שאר המשפחה, מי יודע? מה שכן ידוע זה שזה גורם לקרע רציני במשפחה.
אני פותח לי את המחשב שלי וצופה בסרט משעשע למדי בשם The Hot Chick עם רוב שניידר (לא, ראיתי את הסרט לבד, רוב שניידר הוא השחקן הראשי). כמובן לא לשם ההנאה שבדבר, אלו הרי שעורי בית. ואני מתאמץ נואשות לשמוע משהו שאיזה מלך/נסיך אמר לנסיכה שלו, כי אין תרגום ואני צריך לתרגם, אז אני חוזר על אותו קטע פעם אחרי פעם אחרי פעם. בדיוק כשחשבתי שהבנתי, אבא מעביר לערוץ שהוזכר קודם.
בדר"כ לא הייתה צריכה להיות בעיה, אבל משום מה בכבלים הארורים האלה לווליום יש נטייה לקפוץ מערוץ לערוץ ובדרך להרוס לי את עור התוף.
מה שמפתיע (אותי לא, את שאר העולם אולי) זה שאבא שלי לא שם לב בכלל. הטלויזיה צורחת לו באוזן כאילו אומרת "יא אללה! עכשיו ששיחררת אותי מהערוץ הקודם אני לא סותמת את הפה", אבל הוא בשלו. זה נראה כאילו הוא מתעלם, ויכול להיות שהוא כן, אבל הוא לא שומע. חוץ מזה יש לו גם יכולת ריכוז מדהימה. יש לנו ציור יפיפיה בבית, פורטרט של אבא שלי, שאמא שלי ציירה במשך שעתיים+ (נראה לי) כשאבא ראה טלויזיה. היא לא הייתה צריכה לבקש ממנו לא לזוז, הוא פשוט עשה את זה לבד, מדהים.
השעה 01:05, בוקר טוב.
איציק