לא עידכנתי איזה שבועיים ומשו אז..ככה.
סגרתי שבת ולא היה כזה נורא כמו שחשבתי..גם הייתי ספייר אז שמרתי רק פעם אחת, שעליה ארחיב בהמשך.
פגשתי מישי חמודה מהקרייה שבאה לסגור גם ועוד מישי נידחת מהבסיס..ועוד מישו חביב++, שבמהרה התחברנו והוא לקח אותי להטצ'-המשרד שלו, שמה גם התקלחתי, ראיתי שני גברים וחצי ושתיתי הרבה קפה(: מקום די שווה.
רוב השומרות היו קורסיסטיות סחלות..קטנות משעשעות עם מעט שכל. לפחות הבאתי לפטופ שהעביר לי הרבה מהזמן.
הקפיצו אותי לשמירה יחד עם הסדירניקית החביבה מהבסיס- חיילת בודדה רוסיה שאוהבת לשתות בירה ולדבר על בירה. שמרנו בש.ג קטן מ2-6 בבוקר..
כמובן ששמרתי אז היה אקשן! איזה ערס ששמר גם כי הוא היה בריתוק ברח מהבסיס ויצא להתקרחן..מסכן רק שהמשטרה תפסה אותו ודיווחה על חשד לחטיפה/ אזר שגנב נשק. הקפיצו מיליון חמ"לים..בהתחלה לא הבנתי במה מדובר אז נלחצתי..אז הפגו את החשש מהר לאחר שנכנסתי לאקסטזה והתחבאתי מאחורי שיח.
אחרי איזה שעה באה הקצין תורן לבדוק מה איתנו/לרחרח אם הערס יחזור..ואכן הוא בא וחלף על פנינו בנונשלנטיות בעודו מדבר בטלפון..עד שהקצין עצר אותו כזה והם ניהלו דו שיח מצחיק עד מוות, בעוד הערס מדיף האז' וודקה רטבול כבד. היה משעשע בטירוף ועבר מהר בסה"כ.
ביום ראשון יצאתי מוקדם וחזרתי הביתה. התחילה הרגילה!!!!!(: והספקתי לריב עם אמאשלי בדרך אבל שיהיה..מיכה בא אליי אחרה"צ והכי התגעגעתי אליו בעולם אחרי שלא ראיתי אותו שבוע כי הוא היה בים.
לא זוכרת מה עשינו כל היום..לדעתי הירקבות איטית ממושכת ובריאה.
למחרת מיכה הלך והתחלף באליאורה, שהעברתי עימו את הזמן בכיף עד הערב, בערב נסעתי עם אמא לסטודיו לדבר עם אופיר..חזרתי הביתו ובאו [כן כןהייתי תקועה בבית עם אוטו במוסך] מייק,ספי,אור ומיכה וישבנו שנים..היה כיפוש.
בשלישי הלכתי עם אמא לבריכה אחרה"צ והעברנו שם כמה שעות. בלילה מיכה בא, שתינו יין וראינו שיקאגו במקרן. עד שנרדמתי כמובן.:/
רביעי בבוקר קמנו..הכנתי שקשוקה טעימה וישבנו לטחון אני אמא ומיכה וגם הכנתי עוגות שמרים וזה..נסענו לת"א, אבל בדרך נפלו לי מהשקית במכונית כפכפיי והעוגה הטעימה שהכנתי:(
הגענו לדירה והסתלבטנו מעט..קפצנו לסופר להביא בירות ואוכל והקפצנו נודלס. בערב נסענו לקינג ג'ורג' בשביל שאקח מרונה כפכפים אבל בדרך לדירה שלה עברנו מסעות מייאשים ולחץ ושואה והלכנו לאיבוד ולקח לנו שעות עד שסוףסוף הגענו ובסוף היא נתנה לי כפכפים מזעריות שכרתו לי את הרגל בהמשך בצורה חריפה ביותר.
הלכנו ברגל לרוטשילד.ביקרנו בבטא, לקחנו קוואה מהלה צ'אמפה וישבנו לנו זמן רב ליד המזרקה, בעוד משתכרת אט אט למוות.
משם המשכנו למוזס והייתי רעבה אבל הייתי כזאת שיכורה שלא יכולתי לאכול בקושי בסופו של דבר חח..חזרנו לדירה וכך הסתכם לו ערב חמוד ביותר.
בחמישי בבוקר קמנו מוקדם ולקחנו אוטובוס לים. שחינו מלא והיה נעים וכיף ובהמשך גם מוריה הצטרפה..ישבנו שנים עד אחר הצהריים והשתזפתי למוות.
משם הלכנו צוהלים ויפים מתכננים תוכניות על סביח בפרישמן, שופינג בשוק הכרמל, לקנות כפכפים ולשבת על בירו של ערב במנזר.
רק מה חבל שמיכה חשב שברשותו ממון רב אך גילה שיש לו מינוס ונתקענו חיינו. אכן משבר.
אספנו מעט שקלית וקנינו קצת אוכל בשוק..חתכנו לדירה, לאט לאט מתאוששים ומגיעים לר"ג כשאנחנו כבר צוחקים על החרא הזה ועל כל התוכניות החומריות שלנו.
התפננו בדירה, הכנו נודלס שוב..גם טעים רצח[מאכל לעניים!]. בלילה נסענו ללבונטין למסיבת דאבסטפ שבסוף התגלתה כיותר דאנס דאבסטפ כזה שילוב אבל היה חמוד אש ומממממש נהננו יאבה. חזרנו לדירה בסביבות 4-5..ומיכאל אכל את כל הבית.למרות שלא היה אוכל!חח
בשישי ניסינו לקום מוקדם. לא הלך. קמנו ב1 ותפסנו אוטובוס והלכנו לראות תערוכה של קופסאות פח עם ציורים של פרשנות לתל אביב. היה חמוד אבל ממש קצר וממש איזה 3 דוכנים והרגליים שלי היו כרותות עד כדי בכי!!!!! הלכנו ברגל, לא יודעת איך, לאלנבי לים.
בחיים שלי לא ראיתי כל כך הרבה אנשים משחקים מטקות!!!!!אמאלה! זה היה בלתי אפשרי ללכת שם בלי לחשוש לחייך..משו מטורף.
בסוף נחתנו..מיכאל לא היה מרוצה כי היו אלפי אנשים אז קפצנו לשחייה מרעננת של כמה זמן, התייבשנו והמשכנו לאלנבי לעשות קניות בשוק ולקנות לי כפכפים סוףסוף! עם כל הכבוד למשבר הכלכלי הרגליים שלי הלכו.
חזרנו לדירה והכנו אוכל. לא זוכרת מה..לדעתי נודלס.P: אחחח..
בלילה איתמר בא ונסענו הרבה יותר מידי מוקדם לברזילי [כי חשבתי שב12 יש כרטיסים מוזלים ובסוף היה עד 1 וחצי בכלל וישבנו איזה שעתיים בחוץ,נרקבנו].
הייתי מעט עצבנית כי שניהם ייבשו אותי אז התחיל ברע אבל בסוף עלי ספי פורטיס ועומרי באו ורוחי התעודדה. בעיקר בגלל עלי וספי חח..הייתה הופעה של ג'אזסטפה ומסיבת דאבסטפ. באמצע יצאנו לשתות רום וקולה[לא נתנו לנו לצאת משם עד 2!!]ואני ועלי לא הפסקנו לזרום על הביט ולג'מג'ם על שטויות חרוזים מפגרים חח
היה הכי כיף בעולםםםםםםםםם מושלם קרחנה נכרתו לי הרגליים רקדתי שעות!
עד שספי נעלם וכולם חיפשו אחריו באקסטזה ועלי כבר הבהילה אותי אז יצאנו לחיפושים מקיפים עד שאחרי איזה שעה מצאנו אותו בסמטה שוכב, מול הברזילי ורציתי להכות אותו חזק.
היה כבר לקראת 5 וחתכנו כולנו לדירה של מיכה. הייתי מעט שיכורה וכולם היו מעוכים והיה מעט המופע של כרמל בדירה.
כולם חתכו אחרי איזה חצי שעה ונותרו אני ומיכה ונשארנו ערים עד 7 בבוקר פשוט..בשביל לקום ב9 ורבע לארוחת בוקר עם אבאשלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הלכנו ברגל, כמו גופות!!ברגל לרכבת..משם אבא אסף אותנו ואספנו את גם רונה ומוריה בדרך והלכנו לאכול את הארוחת בוקר הכי טעימה בעולם. אבל עוד שנייה נרדמתי על השולחן.
חזרנו לדירה והלכנו לישון איזה שעתיים..
קמנו, התקלחנו, ולקראת הערב חברים של מייק פשוטטטטטטטטט לקחו אותנו מהדירה בר"ג הקטנה לג'אמולדת של מייק במכמורת! טרמפ של החיים..
אחרי קצת חיפושים מצאנו את הלוקשיין. מיכה תיקלט וניגן והיו מלא כלים ורמקולים ומחצלות..היה מושקע וחמוד אך מאחר ועברתי דרמה מספר שעות קודם לכן, כשגיליתי שאמורים להיות לי מטווחים עד 10 בלילה בצריפין בראשון החלטתי לנסוע עם אליאור כפרה עליו לביקורופא להמחיז.נסענ מוקדם..באיזה 8 וחצי..וחיכינו שם שעות!!!!!!!!!!!!!כל העולם היה שם!!נראתי כמו גופה וכל הזמן אני ואליאור צחקנו על שטויות כשכולם יוצאים כמו מכוכב נולד כזה אחרי אודישנים עם כובע ואומרים "עברתי" או לא כזה חחח והעלנו ספקולציות על איך החיילים של תאטרון צה"ל נראים [תג עם מסכות, ברט במקום כומתה, מסיכות של קומדיה דל ארטה] ונשפכים.
בסוף רק ב11!!!!!נכנסתי, המחזתי, התחננתי בסוף וקיבלתי בדיוק מה שהייתי צריכה- ג' אחד מבורך. "עברתי!"
יצאתי מאושרת, לאליאור פחות הלך..ונסענו לאם הדרך- הוא ייעד לארומה ואני דחפתי ארלקינו כשאני מורעבת כמו החיים. חזרנו למסיבה וגם הצטרפו ספי ואור וזה..
היה חמוד והייתי הכי שמחה בעולם.
בסביבות 1 ומשו נסענו עם עומרי וספי ואור ושמו אותנו ברכבת. לקחנו רכבת של 2 וכל הדרך ישנתי כמו גופה.. הלכנו ברגל מארלוזרוב עד לדירה!! אבל היה נחמד ללכת דווקא..חתכנו לישון וקמנו למחרת בפאנן.
תומיליו הקפיץ אותי לרכבת ואת מיכה לקומונה כדי ש..יעבור לשם! חזרתי הביתה, ישנתי, העברתי את הזמן..בלילה ראיתי כוכב נולד עם אמא ובאיזה 11 וחצי היא הקפיצה אותי למיכה שחזר מכליל..והיה כיפוש..הלכנו לישון ממש מאוחר ולמחרת קמתי גופה אבל בקטנה, הייתה לי רגילה מושלמת!!!!!!!!!!!
יאמבה.
פיס