לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


על קו ירושלים תל-אביב

כינוי: 

מין: זכר





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

עונג שבת / ייסוריו של אוהד


15:07 משרה נתחי טונה טרייה בחומץ;

קוצץ חצי פלפל אדום, חצי גזר, שתי שיני שום, פטרוזיליה וכוסברה דק-דק;

            פורס עגבנייה אחת אדמדמה לקוביות קטנטנות;

            חצי פלפל חריף יבש ("שאטה") חתוך גס;

            זורק את הכל למחבת משומנת (היטב!) על חום נמוך;

            מוסיף מלח, פלפל ומעט פפריקה מתוקה;

           

15:17  הרוטב מתבשל במחבת, מעמיד סיר קטן על אש בינונית;

            שופך פנימה כוס וחצי אורז (ברור) לטיגון קל;

            קוצץ את החצי השני של הפלפלים והגזר;

            מוסיף כוס וחצי מים רותחים לסיר האורז;

            זורק פנימה את הפלפלים והגזר הקצוצים;

            מוסיף מלח בנדיבות ובוזק מעט (קורט...) של כורכום.

 

15:27  חותך לרצועות את חזות העוף שהפשירו בינתיים;

            משרה במרינדה; (גם לטבח מתחיל יש סודות)

            לחכות 20 דקות – ולצלות!

 

15:37  שולף את נתחי הטונה מקערת החומץ ושוטף;

            מסדר את הנתחים העסיסיים במחבת על המצע המבעבע;

            45 דקות – מוכן!

 

15:39  נותן ערבוב לאורז, לא נדבק. תפשתי אותו בזמן;

            לוקח טעימה בכף, פותח את הדלת לחדר שינה;

            "הצליח לך האורז, מיתס" - היא מאשרת;

            האורז מוכן.

 

15:42  יאללה! לסדר, לנקות, להחזיר דברים למקרר...

 

15:56  נזכר ברצועות עוף!!

            שולף מחבת נוסף (מרובעת עם פסים), קצת שמן (ואז עוד קצת...), חום גבוה;

            נתחי העוף משחימים במהירות;

            הופך את הנתחים לצד שני וחוזר לנקות; (ארררגגג....)

 

16:03  חזות העוף שחומים מבחוץ  לבנים מבפנים; (כמו שצריך!)

"חזה עוף במרינדה" – מוכן!

            "אורז צהוב עם פלפלים וגזר" – מוכן!

            גולת הכותרת של השבת עדיין מתבשלת...

 

16:09  מוסיף קצת מים למחבת בה מתבשלת טונה, שלא תתייבש;

            שולף את הפלטה הקטנה מהארון, מפנה לה מקום של כבוד על השיש!

 

16:17  טעימה קטנה מהטונה – קריספי מבחוץ נימוח בפה מבפנים :)

            10 דקות לשבת...

            ארוחת שבת בשעה (וקצת...) – מוכנה!!!

 

16:23  טלפון לאמאבא ;

            סמס לשותף לסמינריון, מעדכן התקדמויות אחרונות. נדבר כבר מצידה השני של השבת ;

            מה נשאר?

            מכבים / מדליקים אורות (הכל דולק חוץ מבחדר שינה) ;

            הכל מאורגן.

            חיוך מתפשט...

            "שבת שלום מותק"

           

16:27 כניסת שבת.

 


 

16:29  סעממאאקק, שכחתי לברר כמה יצא הפועל. טוב, נו. לא נורא, מקסימום תהיה לי הפתעה במוצ"ש.

 


 

מוצ"ש 19:34   "אבא, כמה יצא הפועל?". דממה דקה.

 


 

ראשון, 08:49  מאזין לגלי צה"ל, בפקק על כביש י-ם - ת"א.

                        רפי רשף: "נמצא אתנו מאמן הפועל קריית שמונה, רן בן שמעון"

רן ב"ש: "רפי, אני מקווה שאתה לא כועס עליי..." [רשף ידוע כאוהד הפועל ירושלים...]

רפי רשף: "למה כועס? הבנתי שקצת ריחמתם עלינו, לא?"

רן ב"ש: "לא, אני חושב שהתוצאה משקפת את יחסי הכוחות במגרש"

[אני: "מה משקפת? מה??!?!? 5:0!?!?! חמש-אפס??!?!? #$%$#%^&%#$%$#%^%^$%^ #$$#.]

סעמאאאקקק...

 


 

בכלל רציתי לכתוב על תצוגת הכדורסל המרשימה של מכבי "עלית" תל-אביב מול הלוזרית שלי אבל יצא קצת אחרת.

 

תיהנו!

 

מיתס.

נכתב על ידי , 6/11/2006 20:45   בקטגוריות מהטריבונה, רק על עצמי לספר ידעתי, מיתס במטבח  
19 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של פיית הירח ב-20/11/2006 22:06
 



4,105
הבלוג משוייך לקטגוריות: אינטרנט , תרשו לי להעיר , מתוסבכים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למיתס אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מיתס ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)