עכשיו בחיים אני מתחיל לייצר עסקים שיעבדו בשבילי בין אם זה בר אקטיבי (נייד) ובין עם זה עסק שקשור בתיירות ובין אם אני מתחיל לברמן ואכנס להיות גם אחראי משמרת באיפה שהו (יש מיקום מסוים עד שאני לא בפנים לא יקבל המקום פרסום ממני).
בנוסף אני מתחיל אימונים סדירים להתחטב כמו פעם...
בנוסף אני מתמקצע עוד ועוד בנהיגה ספורטיבית וגיליתי לאחרונה שלא משנה איזה אוטו מביאים לי ליד אחרי חמש דקות בערך (לא מדויק על מכוניות ישנות ישנות שקשה לעבוד איתן) אני יכול לנהוג נהיגה חלקה ביותר (לימוזינה סטייל) למדתי לשלוט ברכב בצורה כמעט אבסולוטית מכאן מתקדמים לאט לאט מעולם הקארטינג אל עולם המירוצים הגדול יותר בעולם. (קארטינג זוהי הנהיגה המקצועית ביותר)
בכל מקרה אני מסתכל סביבי כל יום כל הזמן ורואה אנשים טרודים אנשים במחשבות אנשים שכל זמן חושבים וחושבים וחושבים וחושבים אני חושב שמה שצריך לעשות זה למצוא דרכים פשוטות לכל הדברים שאנו מסבכים הרי זה כל כך פשוט לעשות משהו אני רוצה לטייל אני פשוט הולך אני רוצה להגיע להפגש עם בן אדם אני פשוט עולה על אוטובוס אנו מסבכים כשאנו לא רוצים.... ויש דברים שאני מסבך אבל מה קורה כשאנחנו מתרגלים לסבך הכל ואז אנחנו רוצים משהו אבל אנחנו מסבכים אותו? הופה הנה הטעות שלנו!!! כאן אנחנו צריכים להבין ולדעת שהכל פשוט לחזור למקום הפשוט הזה של פשוט לעשות ללא שום סיבוכים או תירוצים!
בנוסף אני מתגעגע לטבע חחח לישון באוהל וכל זה למרות שאני מתחיל לטייל בעולם במלונות כרגע מי רוצה לטייל איתי?!!?!? חחחח
טוב חברים אני נתי שיהיה אחלה יום אחלה כיף והמון המון חיוכים כל הזמן!!!