לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים


להתראות ילדים וילדות, אני אלך בעקבות הכוכב.

כינוי:  Lali

בת: 37





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2012    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

7/2012

שרביט הקסם


אני יודעת שאמרתי שאני לא אעשה את זה ובאמת שלא התכוונתי.

אבל העבירו לי שרביט האמ האמ! 

והחלטתי שאולי אני כן אנסה... 

זה אולי ישובר את כל אווירת הדיכאון והבאסה ששוררת אצלי בבלוג בזמן האחרון.

 

 

1. יש לי פחד מטורף מסוסים מאז ומתמיד. אני לא מצליחה להבין על מה החיה הזאת חושבת ואני תמיד מפחדת שהיא פשוט תתקוף אותי.

 

2. רקדתי בלט מגיל 4 בערך עד גיל 15. הפסקתי כי הרגשתי שזה מונע ממני חיי חברה וגוזל ממני את הבריאות שלי. עכשיו בדיעבד אני קצת מצטערת על זה. מאוד אהבתי לרקוד.

 

3. יש לי פחד גבהים מטורף, וכשהייתי בניו זילנד כמעט התעלפתי באיזה טרק.

 

4. אולי חלק יודעים, ואולי לא. אבל הייתי בגן דתי, בית ספר יסודי דתי - של חב"ד. בתיכון אמא שלי החליטה לערער אותי לחלוטין והעבירה אותי לבית ספר קיבוצי. 

 

5. יש לי אלרגיה לאפרסקים, שהתפתחה רק בגיל 18. אכלתי מאז הילדות אפרסקים ופתאום יום אחד בלילה אחרי שחזרתי מאיזה בילוי, אכלתי אפרסק וב4 לפנות בוקר הערתי את אמא שלי בהיסטריה כי התחלתי להחנק. מאז אני לא מתקרב אפילו לדברים שהם בריח אפרסק.

 

6. בחיים שלי לא עישנתי סמים.

 

7. יש לי סטייה עם דברים שאני כותבת. זה חייב להיות מסודר באותו גודל וממורקר במקומות הנכונים, ופעם כשעוד הייתה לי גם סבלנות זה אפילו היה בא עם כותרות בצבעים שונים.

 

8. יש לי פטיש לכבשים. אני מטורפת על כבשים. אני חושבת שזאת אחת החיות החמודות ביקום כולו. כשהייתי בניו זילנד הייתי באקסטזה מרב אושר! החרכתי את חברה שלי לעצור בכל חור כדי שאני אוכל לצלם כבשים! :)

 

9. אני אוהבת סרטים מצויירים. במיוחד את הסרטים הישנים של דיסני.


10. אני לא מכירה את אבא שלי. בחיים שלי לא ראיתי אותו, אין לי מושג איך הוא נראה וגם הוא לא ראה אותי. כשנודלתי הוא סירב לבוא לראות אותי ואז אמא שלי החליטה שאין שום סיבה שאני אכיר אותו. הוא נשאר אי שם ברוסיה.


 

אני שוברת את מעגל הקסמים הזה ואני לא מעבירה לאף אחד את השרביט.

מי שירצה מוזמן לעשות זאת בעצמו.




ושמישהו יגיד שזה לא הכי חמוד בעולם!!!!

 


 

נכתב על ידי Lali , 15/7/2012 22:17  
32 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של איקס ב-16/7/2012 23:04




© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לLali אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Lali ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)