|
החכמה היא לא לחשוב על זה ההנחה היא שברגע שתתגלה התשובה לכל התהיות המדעיות והפילוסופיות, מנין באנו ולאן אנו הולכים...אתם- תרצו לשמוע אותה.
עד היום אלפרד נובל משלם כסף על רגשות האשם שלו.
ומה אם התשובה נוראית ומפחידה מכדי לדעתה?
אחרי שיודעים, החכמה היא...דווקא לא לחשוב על זה. |
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
נובמבר 2003
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | |
הבלוג חבר בטבעות: | 11/2003
 בונים עתיד בהווה
את האנשים הכי מעניינים קשה לפגוש כי הם אפטיים כלפי אלו שנתפסים כלא חריגים,הם בחיים לא יפגשו איש ברעהו גם אם יחלפו אחד ליד השני. אולי זה למה רוב האנשים שאני פוגש הם לא מעניינים,תבניתיים וצפויים. למה אין יותר משוגעים בעולם,או לפחות פדופילים .. למה יש יותר חומר מאנטיחומר? ולאן לעזעזל עפים הברווזים כשהאגם קפוא? התחלתי ללמוד בטכניון ,אז כמחווה הולם לא ישנתי ביומיים בראשונים,רק בשביל לקבל את התחושה של העניינים. כפיצוי ישנתי יממה שלמה לאחר מכן. רק כדי לא להתפתות מחדש בלילה. אני עדיין לא יודע מה אני לומד,ואולי יש איזשהו נסיון קוסמי למנוע ממני להתמקצע..אני אנמק..המחשב שלי יקר לי חמוד ,שאותו אני אוהב אפילו יותר מהכרית שלי ,אחרי שנתיים תמימות של שרות אמין ,יום אחד לפני פתיחת השנה החדשה,יום אחד לפני התקופה שבה אזדקק לו הכי הרבה שבעולם פלט עננת עשן קטנה ולבנה והלך לישון. למחרת ,התעוררתי והכנסתי לו כוס מיץ תפוזים לבוקר טוב. לחצתי ולחצתי עליו שיתעורר. ועם כל לחיצה הוא רק עשה ריח של שרוף וקולות של מוות. מכל התקלות האפשריות נדפק לו הרכיב הכי יקר,הכי קשה להחלפה והיחיד שאין עליו אחראיות. אולי הוא נעלב כי רק באותו הלילה החלטתי בקול רם שלא אקנה אחד חדש.. אולי מישהו בכל זאת מנסה להגיד לי משהו?
| |
| כינוי:
בן: 43 MSN:
|