|
בסוף יהיה טוב כי בסוף כולם מתים It doesn't make a damned bit of difference who wins the war to someone who's dead - Catch 22, Joseph Heller |
| 6/2003
מנפלאות האיציק ברגעים של צער ומשבר, או סתם בריחה מהמציאות, מצאתי את עצמי יושב מול המחשב ומנהל שיחה מול שישה אנשים ואף יותר במקביל ב-ICQ (הידוע בכינוי החביב שפעם שמעתי איציק). כן, זה מאוד נחמד לשמוע צליל מודאג בכל עשר שניות בממוצע. אני חייב לציין שהצלחתי להרשים את עצמי ביכולת לנהל שיחה עם שישה אנשים בו זמנית על שישה נושאים שונים... בכלל, נראה לי שאולי כדאי לי להתחיל לשחק שחמט מול כמה אנשים במקביל... דמקה כבר יצא לי לשחק מול כמה במקביל באינטרנט.
בכלל, אני חייב לציין את נפלאות השיחה הורטואלית לעומת השיחה מול פנים אל פנים:
א. אפשר לדבר עם המון אנשים במקביל ואם מתקתקים מהר (כמוני) אז אפשר אפילו בלי שאף אחד מהם ירגיש פגוע או זנוח.
ב. לא צריך להסתרק לפני השיחה (על אף שמי שמכיר אותי אישית, יודע שגם כאשר אני מתרועע עם אנשים פנים אל פנים, תסרוקת היא לא בדיוק הצד החזק שלי).
ג. אפשר לשוחח עם אנשים שמעולם לא היית משוחח איתם בדרך אחרת (אז אוסטרלים, בריטים וניו-זילנדים יצא לי לפגוש ולשוחח עימם למחביר בחו"ל, אבל תחשבו על האפשרות של לדבר עם כל מיני אנשים ממדינות לא ידידותיות או אפילו להתכתב עם אנשים ידידותיים שהאנגלית שלהם לא מובנת בשיט (למשל יפנים)).
ד. אפשר לדבר, גם שאין באמת כוח לדבר...
ה. אפשר להעביר תמונות, מוזיקה ודברים שישארו לנצח.
ו. הכל מתועד וכל מה שאתה אומר יכול לשמש כעדות נגדך...
בקיצור, זה עולם אחר, אם נכנסים לזה, אפשר פשוט להבין למה התכוונו ההוגים של לפני מספר שנים שהם כינוי את המרחב הקיברנטי (CYBER SPACE) למציאות מדומה (VIRTUAL REALITY). בכל אופן, אני מצרף לפוסט הקצרצר הזה תמונה של הפרח המפורסם. בדיחה שאשמח אם מישהו יוכל לתרגם לי אותה לעברית (או אנגלית).
והכי חשוב. מצאתי אתר שמוכר חולצות עם הפרח המפורסם, מספר ה-ICQ שלך והכינוי וזה עולה רק כ-16 דולר עם משלוח אם הבנתי נכון ואין עוד אי אילו סעיפים קטנים... אפשר גם להזמין חולצה לבני שישה חודשים עד שש שנים - "מתאמן לקראת שימוש ב-ICQ.... אלעד


| |
|