לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

Eat Shit - 20 million flies can't be wrong.


"It's only after you've lost everything ,that you're free to do anything."

כינוי:  Unplugged

מין: זכר

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2005    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
10/2005

אלוהים


אני יודע שאני די כפוי טובה איתך, אבל בינינו - לא השתפרתי בזמן האחרון?  אני יודע שאני חייב לזקנה בתחנה מרכזית די הרבה כסף (אני באמת משתדל לספור. נראה לי שזה עומד עכשיו על 170. מצד שני - קצת התחשבות, הרי בפעם האחרונה לא עזרת לי למצוא את המפתח). אני יודע שאת כל השעות שאני חייב לצער בעלי חיים בזכותך - עוד לא תרמתי (אבל היי, צמתי ביום כיפור, זה לא קונה לי עוד צ'אנס?).

אני עוד אחזיר את כל החובות בבוא היום.

 

אין לי הרבה בקשות שהן לא בשבילי. די אנוכי מצדי, אבל זה לא אני שהחלטתי על אופי האדם (נאת'ינג פרסונל, אבל אם האדם נברא בדמותך ובצלמך, כמו שהספר ההוא שלך אומר - לא הייתי לוקח את זה כמחמאה). מדיי פעם צצה איזו בקשה קטנה (על האחרונה, אגב - כל הכבוד. עלית לי על הציפיות), אבל בשבילך זה לא ביג דיל. הרי בראת את שולה המוקשים.

 

אני מצטער, אבל שוב מגיעה אחת. דונט פאניק, היא קטנטנה ודי מוסרית אפילו, אז בטח לא תהיה לך התנגדות.

 

אין הרבה אנשים שבאמת, בלי להסס, אני יכול להגיד שמגיע להם שיהיה להם טוב בחיים. אנשים שבעיניים עצומות אני יודע - אותם אסור לך לאכזב. אחרי כל כך הרבה טוב שהם עושים, ודואגים, ונותנים מעצמם (לפעמים יותר ממה שנדמה שהם מסוגלים) - אי אפשר לשקול בכלל את האפשרות שלא יסתדרו להם הדברים בסוף.

 

בבקשה, אלוהים, רק שזה לא ייקח יותר מדיי זמן.

 

בתמורה - אני אתן כל דבר שיהיה מבחינתך ראוי (ובלי התחכמויות של לקחת אנשים, סימבאים או דברים ששנינו יודעים שאני לא מתכוון אליהם.)

 

שֶלָךְ תמיד,

ב. (השם המלא שמור אצלך בספרים איפשהו, לא?)

נכתב על ידי Unplugged , 19/10/2005 05:13  
10 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לUnplugged אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Unplugged ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)