http://israblog.co.il/78693
האמת שזה לא בדיוק בלוג במובן של לפתוח באין רואים את המגירה הפרטית של מישהו ולהציץ לתוך חייו הפרטיים וחוויותיו האינטימיות (זה מה שאני מחפש בבלוגים), וזה נראה יותר כמו טור אישי במוסף סוף השבוע או אולי פינה אישית באיזו תוכניות ארוח.
כל ההקדמה הזו משמשת כ"התנצלות" לפני המחמאות שאני הולך להרעיף על הבלוג: כתוב טוב, משעשע, ההומור אינו שבלוני יותר מדי, העברית תקינה ואינה מועדת תוך נסיון להיות מה שאינה, והפוסטים מתפרסמים באופן סדיר מאז שהבלוג נפתח בדצמבר הקודם.
נכון שחוץ מלהבין על דרך ההיסק שמדובר בשתי סטודנטיות ירושלמיות- אין לי מושג במי מדובר (אפילו מייל אין) ולא למדתי דבר על עולמן, אבל מה זה משנה? כיף לקרוא, ולעזאזל החוקים של אבנר..
לא כל כך ברור לי איך המונה שלהן לא הגיע עדיין ל-1500: אפילו אני תוך חודשיים מהיום עוקף אותן..
אם הכותבתו הנכבדות רואות את הביקורת הן מתבקשות להשאיר קצת פרטים: יש לכן מייל? יש לכן תוכנית ברדיו? מי הסינית ומי הצינית?
לגבי העיצוב: נא לכתוב 1000 פעם- "יש להשתמש בפונט קבוע וליישר את הטקסט תמיד לימין", ולהגיש לי לבדיקה.