לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

דרך החיים

ישנם דברים שמרגישים גם בלי מילים..
כינוי:  פרח החיים

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2006    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

7/2006

סלחנות


אם יש אדם שמשהו טמון בו,טבע מסויים שאיתו הוא נולד, זה לא ילקח ממנו גם עם עשרה אנשים ינסו לשנות אותו.

נכון שזה יקרא כמו שאני טופחת לעצמי על השכם על טוב הלב שלי, אבל תמיד הייתי כזאת, אני זוכרת שתמיד סלחתי אף פעם לא יכולתי לשמור טינה, לא יכולתי לכעוס יותר מדי, גם אם מישהו פגע בי מעבר למה שאני מסוגלת לקבל.

השיחה שקיבלתי עכשיו מעבר לים, נתנה לי להרגיש טוב יותר, אחה"צ הייתי בסערת רגשות טוטאלית, מבולבלת, בוכייה, מעבר לקו גיסי אמר לי בזו הלשון "נעים לשמוע את השפה שלך, טוב לשמוע כמה אישה בריאה וסלחנית את, שמסוגלת לעבור הלאה להתקדם בחיים, לשים הכל אחורה, ולא לבכות על כל הכאב והסבל שעברת בשנים האחרונות, חשוב מאוד שתהיי חזקה, ואת חזקה וטובת לב, יש בך מי מעלה שכזאת לנסות לעודד את כל העולם, תשתדלי לעודד את עצמך...."

הוא צודק!

לרגע טבעתי בים רחמים, בים קשיים, בים קנסות ירוקים, מכתבי אזהרה, תקופה לא קלה...

אבל אני יודעת מה צריך לעשות על מנת לא לשקוע, ואני מתכוונת לעשות!!!

אני צריכה לעבור את התקופה הזאת, להמשיך להתפלל לא רק שרע לי אלא גם שטוב לי, הדלתות נפתחות והשערים נפרצים, יש מי שמקשיב ושומע, מי שמסתדר את הדברים.

הכל בזמן שלו..ובנכונות שלנו...

 

אני ה'. היום אני אטפל בכל בעיותייך. זכרי, אני לא זקוק לכל עזרה. אם בחיים תיתקלי בבעיה שאת לא יכולה לטפל בה, אל תנסי לעשות זאת כלל. הכניסי אותה לתוך תא "השמ"ב" (דברים שה' מטפל בהם). כל הבעיות תטופלנה, אבל בקצב שלי, לא שלך. מיד לאחר שהכנסת את הבעיה לתא, אל תמשיכי לדאוג לה, היא הופכת להיות הבעיה שלי. במקום זאת, כווני את הפוקוס שלך לדברים הטובים ביותר שקיימים בחיים שלך כרגע.

 

אם את תקועה בפקק, אל תתייאשי. יש המון אנשים בעולם הזה שבשבילם הנהיגה היא צ'ופר שלא חלמו עליו.

 

אם יש לך יום נוראי בעבודה, חשבי על כל אלו שהם מחוסרי עבודה כבר שנים.

 

אם מערכת היחסים שהיית מעורבת בה התפרקה, חשבי על אדם שאף פעם בחייו לא חווה אהבה או לא אהבו אותו.

 

אם תקטרי על זה שהסתיים עוד סוף שבוע, חשבי עם אישה על צרור הצרות שעוברת 12 שעות ביום שבעה ימים בשבוע כדי להאכיל את ילדיה.

 

אם יש לך תקלה במכונית, במרחק גדול מדי מכדי לקבל עזרה, חשבי על הנכים שיקפצו על ההזדמנות ללכת.

 

במקרה ותימצאי שיערה לבנה חדשה על הראש, זכרי את חולת הסרטן שנמצאת בטיפול כימותרפי, ושהייתה רוצה שיהיה לה שיער לבדוק.

 

אם את נמצאת בדרך ללא מוצא בחיים ולא יודעת לאן לפנות, ואת שואלת את עצמך: מה התועלת בכלל? היי אסירת תודה! ישנם כאלה שלא הצליחו לחיות מספיק שנים כדי להגיע לנקודה הזאת.  

 

אם את מוצאת את עצמך קורבן למרירות של אחרים, לבורות שלהם, לקטנוניות שלהם או חוסר הביטחון שלהם, זכרי, המצב יכול להיות גרוע יותר. את יכולה להיות אחת מהם.  

 

אם את מחליטה לשתף מישהי במזכר זה, תודה לך. יכול להיות שתוכלי להשפיע על חייהם בצורה שאת לא מסוגלת לתאר

 

אז.החלטתי לשתף אתכם.

 

נכתב על ידי פרח החיים , 6/7/2006 00:08  
13 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של פרח החיים ב-9/7/2006 19:57



19,949
הבלוג משוייך לקטגוריות: 30 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לפרח החיים אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על פרח החיים ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)