
הנה עברו עוד שבועיים מפרכים בטירונות שנמשכת ונמשכת ונראה כאילו אף פעם לא תגמר. אני כבר זורם אם כולם התרגלנו להכול ואפילו לסמלת הזונה שלנו. שמעתי שמצפה לה משפט אז אני מניח שזאת הסיבה למה לא ראינו אותה מזמן. ראש השנה בבסיס היה דבקא יותר כיף ממה שציפיתי הכרתי פול בננות פחות או יותר, שיחקנו איתם ששבש כלפים מה לא. אפילו מונופול מישהו הביא. התחלתי לעשן בקטנה כבר קניתי לעצמי קופסה אבל הבעיהש אני אדם מעוד לא צפוי עד כדי כך שאפילו אני לא יודע מה לצפות מעצמי, זרקתי את הקופסה לחבר שלי ונפתרתי מזה.
נרשמתי ליום ספורט בין בסיסי הטירונות. אני שוחה חח שוב, דוגרי זה משהו שגורם לי להרגיש רענן ושמח כי בכל זאת זה שב"ש(שובר שיגרה) מעוד טוב, וכיף לחזור רענן לשטח כשכולם לא ראו מקלחת שבוע ואתה בדיוק חוזר אחרי שחייה בברכה, לא שהאימונים לא מעייפים אבל זה שווה את זה בכל מקרה.
כעקרון אני לא יודע למה ולמי אני מספר את זה. לא שקיבלתי ממישהו טלפון או אסמס בחג או משהו, אשקרה חייל בודד חחחח (וזה לא ח של צחוק).
חזרתי אתמול לחמשוש נרדמתי, מ2 בלילה על הרגליים... היום כיפור אולי נצא ללכת לאנשהו אם חברים.
שבוע שעבר פתחו אצלינו על בן אדם נוהל אובדנות. הוא רצה להתאבד, אם הM-16 אם צולבת בפנים ואצבע על הניצרה העביר מנצור לבודדת. כמה שאני מבין אותו, יש ימים מעוד מדכאים בבסיס, ברגע שאתה נשאר לבד ואפילו אמא שלך מחכה עד שאתה תתקשר אליה ואתה יושב כמו אידיוט ומסתכל על הפלאפון ומחכה לאיזה שובל של תקווה לשיחה או משהו מחבר וותיק.
וזהו בתח הייתי מספר עוד אם היה למי וגם אני לא זוכר עכשיו ואין לי כוח להשקיע בכלל בפוסט הזה.

תפיסה מעולה של אחד מהמחלקה נופל.

ים- בחסם הדרומי (שמירה במטווחים שאזרחים לא יעברו)
הצתננתי באותו יום.
יציאת חרום
מהרגע שבו פרצה לליבו
הניחה טירוף על עיניו
וכך לא שקט הוא
החל משוטט
מלמל מילים של זהב.
הווו נהדרת עכשיו...
הווו נהדרת עכשיו...
וכך מכושף הניח שפתיו
ובא אליו טעם גופה
ואז הוא ידע שלנצח איתה
עזב כל דבר מלבדה.
הווו נהדרת עלי...
הווו נהדרת עלי...
תני לי לראות אותך
מתפשטת מולי
תני להרגיש את הרגע
שבו תהיי שלי
בואי, כי קר עכשיו
כשאת לא איתי
מול המוכר הרגוע, את זעזוע
תני לי לראות רק אותך
רק אותך, רק אותך...
במילים אחדות ללא חששות
הניחי ידך הקטנה
ובואי אלי אחכה עד בלי די
כותב לך שירי אהבה
הווו נהדרת אלי...
הווו נהדרת מידי...
שיר ענק שחפר לי בשבועיים האחרונים.
טוב עד העידכון הבאה בעוד שבועיים כי אני שוב סוגר שבת בבסיס.