ג'ייני בחורה רציונלית בדרך כלל, על כך יעידו כל מכריה. הגיון וסדר שולטים בכל מהלכיה, וככלל – מנהלת היא את חייה לאורן של משוואות מדויקות של צרפתים עבשים (אם לא הייתה פוחדת מנחת זרוען של הערסיות מכיתת ספורט, אולי הייתה כותבת עליהם שיר).
אבל בחודשים האחרונים, אפילו לג'ייני, כן, אותה הג'ייני שתלתה את תוצאות מבחניה האחרונים במתמטיקה על כל קירות משרדה, ואף סימנה במרקר קטעים נבחרים, יש משיכה בלתי מוסברת אל המטאפיזי.
היו אלה מספר אותות ומופתים שמשכו את תשומת ליבה לעולם שמעבר,
ובראש ובראשונה, מותן בטרם עת של מספר דמויות מפתח בתפריט הטלוויזיוני של ג'ייני.
ראשית הלך בריסקו לבית "חוק וסדר" לעולמו.
הו! בריסקו המסכן! ליבו היהודי הרחב ודאי לא עמד בשותף העציצי שקיבל לפני כמה עונות, והוא הלך אל מותו ערירי כאשר הוא אוחז בתמונה מטושטשת של דטקטיב לוגאן.
(נפיל, הידעת שהוא עשה את הדיבוב ללומייר הפמוט ב"יפה והחיה"? איזה גבר!)
שני היה ליאו מגארי, אביר הצדק ל"בית הלבן", סדרת המדע בדיוני היחידה שג'ייני ראתה מאז "בבילון 5." איש ישר וצדיק היה ליאו, אף כי חיוכיו המעטים והמבעיתים עשו לה סיוטים בלילה. ככל הנראה מת מצער על השמנתם והתקרחותם של שאר אנשי הצוות. מצפייה מחודשת בעונות הראשונות ב hallmark עולה כי סאם סיבורן אכן עזב בזמן.
אחריהם הלכה בטי פרידן (אולי לא שיחקה בשום סדרה, אבל ודאי חיה בסרט!*), ועוד מצעד של דמויות מסדרות שג'ייני קצת מתביישת להודות שהיא צופה בהן.
בכל מקרה, צירופי מקרים מסתוריים אלה גורמים לבחורה השקולה בדרך כלל לאבד את ראשה, ולפצוח בטקסים פגאניים שונים שנועדו להגן על חייהן של רורי ופאריס ל"בנות גילמור", למשל. (חבצלת, יש לי הקלטה של הפרק האחרון בעונה אם במקרה את עוד מחפשת, רק שימי לב שמישהו העביר בטעות לערוץ הרוסי בקטע המותח).
הטקסים כוללים הקרבה של סושי (סורי כהן, זה מוקצה, יש בזה דברים) תוך מלמול פסוקים מהעונה הראשונה של "הדוגמניות".
(בתחילה חשבה ג'ייני להמציא טקסי טיהור גם לדוגמניות של טיירה, המספקות לה אנטרטיינמנט כל שבת בצהריים, אך אלה ממילא מודחות אחת אחת, אז חבל על המאמץ.)
כמו כן דואגת ג'ייני למים קדושים לטקסים לשמירה על חייה של דוקטור קמרון ידידתה משכבר הימים, הטייס החתיך מג'אג, כמה מנחות של תוכניות לייפסטייל וגינון ששכחה את שמן, ודוקטור קלוני מהשידורים החוזרים של ER, שיהיה just in case.
אפשר להבין למה, בין כל אלה לבין עבודה למבחנים, לא מצאה ג'ייני זמן לכתוב פוסט.
ועכשיו, שביטלו את משחק מכור פעמיים בשביל אולימפיאדת החורף (צ'יף, תפורה עליך האולימפיאדה הזו, איפה הפוסט?), בכלל אין לה תירוצים.
הערות:
- סליחה מכל אלה שלא חזרתי אליהם בשבועות האחרונים. באמת התנזרתי, אני מבטיחה להשלים.
- מזל טוב לסארסי! (אפילו היה לי העונג לומר לו פנים מול פנים!)
- עכשיו, עם תום מבחניי, אני מנסה נואשות לצמח לי חיים. אנא תרמו לי למייל כל רעיון או הצעה לבילוי, אשמח להצטרף. בעקרון מאוד בא לי הופעה, אבל אין שום דבר מעניין בשבוע הקרוב. אם אמצא אנסה לארגן משהו.
- עוצו עצה: מה הייתם עושים אם מישהו היה ניגש אליכם ושואל, ככה בלי שום קשר לכלום, אם יש לכם בלוג?