אני לא נוטה ליחצ"ן אירועים (אפילו לא את אירוע 'המוסד הסגור' והקרנת הבכורה לעונה השלישית של היפופוטם, שעין הדג מציעים לו כרטיסים), אבל כשמדובר באוכל טוב ובירה מהחבית, ובמחיר זול מאד - נו, חבל לי שאחרים לא יוכלו ליהנות. ביום שבת הקרוב בצהריים, אטליז כצל'ה עומד לפתוח בר-בורגר באופן חד פעמי. בתפריט: המבורגר או קבב + צ'יפס + בירה מהחבית, במחיר זעום של 25 שקלים לסועד. כמו כן תיערך במקום הרצאה והדגמה מה אפשר לבשל עם ברווז.
למיטב הבנתי, הסיבה הרשמית היא לרוקן את המדפים מבירות לקראת פסח. אבל כיוון שמדובר באירוע שנערך בשבת בצהריים, במעדניה שמוכרת בשר לבן טרי ולא מתביישת בזה, זה נשמע קצת מוזר. כצל'ה מבטיחים מבצעים מיוחדים באותו יום, מה שכבר הופך את העסק לעוד יותר שווה, כי הבשרים שלהם נהדרים. שני הדברים הקבועים שאני לא יוצאת בלעדיהם מהחנות הם בשר טחון (אל תעשו ממנו קציצות - חבל לערבב את הבשר עם ביצה ופירורי לחם. לכו על קבבונים במקום) והמבורגר בייקון, שמגיע אמנם ממקרר המוצרים הקפואים, אבל יוצא נהדר ועסיסי כשדוחפים אותו לטוסטר-אובן. גם נתחים מזדמנים שאני קונה שם איכותיים מספיק כדי להרגיש את ההבדל בטעם. חוץ מזה יש להם מעדניית נקניקים מיוחדים ופינת יינות ובירות שטרם הספקתי לבדוק לעומק.
כאמור, האירוע ייערך ביום שבת, 4.4, בין השעות 11:30-16:00. האטליז נמצא במרכז שרונה בכפר סבא (קצת מאחורי צומת רעננה-כפר סבא), והטלפון שלהם, למי שמעדיף להתקשר לפני כן, הוא 09-7401091.
