לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

הבלוג של מחשבים nana10 \\ "יופי טופי אחלה בחלה"


מולדבסקי ובניו הוא הבלוג של עורכי וכתבי ערוץ המחשבים של nana10. תמצאו פה תכנים משלימים לאלו שעולים בערוץ, מחשבות טכנולוגיות, טיפים, המלצות על אתרים ודברים אחרים שחשבנו למועילים - וגם כמה דברים שלא קשורים למחשבים וטכנולוגיה. מה, גם לנו יש חיים מחוץ למחשב.

Avatarכינוי: 





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


8/2009

ג'פניקה, סניף גבעתיים


מה הזמנתי: נודלס עוף

וביתר פירוט: נודלס מאטריות ביצים עם ירקות ועוף, בתוספת רוטב חלב קוקוס (ומנה נוספת ללא רוטב חלב קוקוס).

מחיר: 34 שקלים למנה

 


25 דקות המתנה לטייק אווי

עובדי נענע10 דיווחו בהתרגשות על פתיחת הסניף החדש של ג'פניקה ברח' תפוצות ישראל 5 בגבעתיים, שתי דקות הליכה ממשרדי נענע10. כיוון שההיצע הקולינרי של אזור רח' כורזין דל למדי, אפשר היה להבין את ההתלהבות.

 

שני אנשים הגיעו לג'פניקה קצת לאחר השעה 12 בצהריים וגילו סניף ריק – שלושה או ארבעה שולחנות היו תפוסים, ושלוש מלצריות הסתובבו ללא מעש. ההזמנה בוצעה בשעה 12:21. חמש דקות לאחר מכן התיישבנו בכסאות הבר כדי שלא נחכה בעמידה. בשעה 12:35 הקופאי סר למטבח על מנת לבדוק מה שלום ההזמנה. מנות אחרות, ובהן הזמנות טייק אווי, יצאו מהמטבח בשרשרת. אוכל לנו – אין. סימני העצבנות הקלים שניכרו שלחו את הקופאי אל המטבח שוב, ב-12:45. הפעם הוא השתהה שם במשך מספר דקות (כנראה פחד לחזור בידיים ריקות, וטוב שכך. הייתי על סף ביטול ההזמנה), עד ששב ובידיו שתי המנות שהוזמנו. עובדים אחרים באתר שהזמינו טלפונית דיווחו על המתנה בת 50 דקות.

 

איכות האוכל

המנה משביעה, ייאמר לזכותה, אבל בכל שאר הפרמטרים היא לא זוכה לציון מסעיר. הנולדס היו רכים, תוספת הירקות נדיבה, אך כחצי מהירקות התגלו כפיסות בצל לבן ופיסות בצל ירוק חתוכות בגסות. הבצל היה היחיד שנתן טעם למנה – פרט אליו היא היתה תפלה לגמרי. במנה בתוספת חלב הקוקוס, השתלט חלב הקוקוס על טעם המנה (שלולית רוטב גדולה ממנו נותרה בתחתית קרטון ההזמנה), אך בלעדיו גם היא היתה מוגדרת חסרת טעם כלשהו.

 

בשורה התחתונה: תודה, אבל לא תודה.

 

נכתב על ידי , 4/8/2009 14:45   בקטגוריות אוכל, אוף טופיק, אישי, סקירות מוצרים, פסימי, שחרור קיטור  
4565 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




הבלוג משוייך לקטגוריות: אינטרנט , תרשו לי להעיר , עבודה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למחשבים nana10 אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מחשבים nana10 ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)