בימי שלישי באיזור התחנה המרכזית בירושלים עומדת חבורה של צעירים וצעירות ומוכרת מאפינס מעשה ידיהם. מדובר בחברה של בית פוירשטיין שעושים את המאפינס ומוכרים אותו וככה לומדים על כסף וניהולו. ניתן לקרוא עוד כאן. היום קניתי אצלם בפעם השניה. ניגש אליי בחור ושאל אותי אם אני אחות של XXXX. נזכרתי שאותו בחור שאל אותי את אותה שאלה גם בפעם הקודמת... בקיצור יוזמה נחמדה (מהמאפינס עוד לא טעמתי... אחרי המתוקים שאכלתי אתמול אני צריכה שבוע להתנקות).
אתמול היה ערב הצוות שארגנתי במלון לרגל שנה לפתיחת המלון. חוץ מ-3 עובדים הגיעו כולם, התלבשו בהידור, הביאו מטעמים מעשה ידיהם, מתוקים, סלטים והיה הרבה מהכל. היה מאוד שמח, ארגנתי משחקי ילדות (חבילה עוברת עם משימות ופרסים, טריויה ומשחק האמת והשקר), מוסיקת פופ ברוסית - היתה אוירה טובה, הצטלמנו, רקדנו והיה ממש נחמד. אחרי הערב שתוכנן לשעתיים ונמשך 4 שעות עובדות המשק יצאו לבילוי בעיר הגדולה (לא ברור לי איך הן התעוררו ליום עבודה...)
צחקנו על זה שהאורחים שלנו יכתבו ב-Tripadvisor.com שהמלון אחלה אבל לא כדאי לבוא ב- 1.6 כי הצוות חוגג. הקטע הוא שלא ידענו כמה אוכל להביא וכל אחד הביא כמויות אדירות. נשארו עוד מלא דברים באריזה שנשתמש לימי הולדת הבאים.
כבר מזמן רציתי לכתוב ושכחתי- "הגרנולה הטעימה ביקום"- זה שם המוצר שנמכר בדוכן בשוק מחנה יהודה בירושלים. האמת- אכן גרנולה טעימה מאוד. הצחיק את צ'פי שלפני כמה זמן שהיינו בסופר הסתכלתי על האריזה הענקית של יופלה YYY ואמרתי לו- מי יקנה את זה? מאז שקניתי את הגרנולה אני קונה תמיד גם אריזות של היופלה הענקי הזה- במקום לקנות יוגורטים קטנים שמחייבים פתיחה וחיסול שלהם ככה אפשר לשים כמה יוגורט שרוצים.
ביום ראשון הדוכן לא עובד אבל אל דאגה- יש מלאי בחנות השכנה למקרה ותעברו בשוק דווקא ביום ראשון.