לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


Life is unpredictable; eat dessert first

Avatarכינוי:  אוקה

בת: 43

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג

קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


11/2013

גדלתי בשנה...


אתמול חגגתי יום הולדת 32

זה היה מעולה לי שיצא על יום שבת וגם היה יום יפה מבחינת מזג האויר

 

אחרי עשור של חגיגות בגדול, הנמכנו ווליום והחלטנו שעד גיל 40, יום הולדת יהיה שילוב של מסעדה+ הופעה

אבל אני בעייתית במסעדות וביקשתי פשוט שצ'פי יכין ארוחת ערב חגיגית מהרגיל (ביקשתי שתכלול מיץ תפוזים סחוט במקום)

וכשראיתי את האופציות של ההופעות שהיו בשישי- שבת החלטתי שאני מוותרת על הופעה- לא היה מישהו שממש בא לי ללכת להופעה שלו.

 

ביום שבת בבוקר- יום ההולדת שלי

צ'פי אמר שבמקום ארוחת ערב במסעדה- נלך לארוחת בוקר (בקטע הזה אני פחות בעייתית) וכך היה

בעודי מתארגנת, נשמעת דפיקה בדלת... בעלה של אחות של צ'פי ושניים מילדיהם הגישו לי ערכת תה הכוללת קומקום, מגש, כוסות, תיונים ושוקולדים. בדיוק מה שרציתי כדי שיהיה לי בחנות אפשרות להכין לעצמי תה בימי החורף הקרים.

הם היו לבושים יפה אבל לא חשדתי.

שניה לפני שהגענו למסעדה זיהיתי את אמא שלי יושבת ומחכה... אז הבנתי שהיא תצטרף אלינו וכשהגענו למסעדה הבנתי שגם ההורים של צ'פי, אחותו וחמשת ילדיהם ואח של צ'פי כולם כבר יושבים ומחכים לנו. זאת היתה ארוחת בוקר משפחתית :)

 

אחרי המסעדה הם רצו שנלך כולנו לגם שעשועים בקרבת מקום- גן שעשועים כזה לא ראיתי! כל המתקנים היו משוכללים ביותר! הילדים היו רק תירוץ... זה בכלל גן למבוגרים :) אחיינית של צ'פי קיבלה מכה בראש מאחד המתקנים והתעלפה... פעם ראשונה שמישהו מתעלף לידי... מזל שלא רק אני הייתי שם. 

אמרתי לצ'פי שאנחנו צריכים לבקר בגן הזה לעיתיקים קרובות יותר :)

 

אחרי הגן הלכנו למכוניות וכרגיל, חלק מהילדים רצו לנסוע איתנו ולא עם ההורים שלהם... צ'פי הציע שנמשיך לטייל ולא נחזור הביתה. אז חנינו בקרבת פארק טדי החדש והלכנו לשם ברגל. בגלל שהיה יום שבת, המזרקות לא פעלו אז אחרי שחיכינו לשעה עגולה לוודא שהם לא פועלות המשכנו לעיר העתיקה. הגענו לכנסיית הקבר ואחרי זה לגג שך ההוספיס האוסטרי ואחרי זה לבית הקפה לשוקו חם (וטעים) ושטרודל תפוחים (שהיה ממש לא משהו יחסית לזה שצ'פי מכין). אחרי זה הגענו לכותל ומשם החוצה לכיוון האוטו.

 

הייתי עייפה מהטיול שכלל המון מדרגות והמון צפיפות ותיירים וכשהגענו הביתה החלטתי שזה הזמן לשנ"ץ איכותי

צ'פי אמר שיעיר אותי בשבע לאכול ארוחת ערב וכך היה

אחרי הארוחה הוא אמר שיש עוד מקום אחד שנלך אליו היום... לא פירט מה ואיפה רק אמר להחליף למכנס שהוא לא ג'ינס

 

הגענו לנמל תל אביב למסעדת מול ים- מסעדה שאין לי מה לאכול בה חוץ מהקינוחים. לשמחתי מאז שביצת הפברז'ה פורסמה במאסטר שף, הם מאפשרים להגיע לארוחת קינוחים בלבד. מושלם בשבילי!

הזמנתי ביצת פברז'ה וצ'פי הזמין ברולה מקדמיה- שניהם היו מעולים! 

לטייק אוואי לקחנו את מנת המקרונים (אחרי שהמלצר אמר שאלו המקרונים הכי טובים בארץ, לא יכולנו להישאר אדישים) שנהנה ממנה היום בערב- זה גראנד פינאלה מושלם.

 

זה יום ההולדת ה-15 שאנחנו חוגגים ביחד :) איך שהזמן רץ...

 

 

 

נכתב על ידי אוקה , 24/11/2013 11:31   בקטגוריות אירועים  
8 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של אוקה ב-25/11/2013 19:42




97,972
הבלוג משוייך לקטגוריות: 30 פלוס , דברים שמצאתי באינטרנט , צילום
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאוקה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אוקה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)