צ'פי ואנוכי היינו ביריד חוצות היוצר בבריכת הסולטן אתמול. היה מאוד יפה ודברים יפים מכל העולם נצפו בדוכנים. ההופעה המרכזית היתה של אביב גפן המוכשר:)
חנינו בחניון של העבודה שלי (מוי כיף!)
קנינו כבר בדוכן הראשון 2 בובולינות של תמי טוכמן שמוכרת אותן גם בנחלת בנימין. מדובר בבובות מתוקות בצורות שונות ועם צביעה פשוטה ומשגעת... אמרנו שאם הדוכן יה הפתוח גם אחרי ההופעה נקנה עוד 2 בסוף וכך היה:) אז ניתן למישהי מתנה ושתיים יישארו לנו:
הבובות האלה נחטפו כמו לחמניות חמות וחיסלו למוכרת את כל הארגזים שהיא הביאה לכל ימי התערוכה...
בדוכן ליד די ריחמתי על המוכרת שאף אחד כמעט לא ניגש אליה וממש לידה היתה התנפלות אדירה.
קנינו גם 2 עציצים מויטראז' מאומנית שגם מציגה בדרך כלל בנחלת בנימין- גילת זעירא שמה. היה מבחר אדיר והיה לי קשה לבחור אבל לקחתי שניים יפייפיים ובשליב עם אור זה משגע!
קניתי טבעת מדוכן של פרו:) מאוד יפה ומתכווננת לאצבע שתמיד אני צריכה כאלה טבעות.
חוץ מזה קנינו אוכל והלכנו להופעה של אביב גפן והטעויוט. הי המאוד יפה ולקראת שיר מסויים בכיתי כי אביב סיפר שזה שיר שכתב אחרי שסבתו נפטרה ובכלל זה שיר יפה ומרגש אז פשוט ירדו לי דמעות.
