לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

טדם טדם טדם


טדם טדם טדם טדה טדדם.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


2/2007

ביי ביי בּלוּ שבי


בחברה שבה אני עובד (להלן "החברה"), כמו בכל חברת היי טק שמכבדת את עצמה, יש לנו אפשרות לקחת רכב בהסכם ליסינג, שמוריד לנו נתח נכבד מהמשכורת. מכיוון שהחברה לא ממש גדולה, קשה להגיע להסכם טוב עם חברות הליסינג. אז יש הסכם לא משהו. בדרך כלל מקבלים רכב "טוב" וחותמים על שימוש לשלוש שנים.
אני בחור צנוע ופרקטי. לא מעניין אותי אם הרכב "נחשב" או אם הוא מאיץ כמו מכונית מרוץ. אני רק רוצה משהו שיקח אותי מפה לשם ושיהיה קל לחנות.
אז לקחתי באופן זמני את הרכב הכי זול שהיה פנוי, בלי צורך לחתום לתקופה כלשהי. כי אולי אחליט עוד מעט לקנות רכב ולעזאזל הליסינג. האופציה השניה היא לקחת רכב חדש קטן, היינו גטס.
ולכולם יש מה להגיד. למה אתה לא לוקח מזדה? איזה באסה לנהוג באוטו כזה. הוא לא מאיץ. תיקח קורולה, זה מרשים בחורות! למה גטס? תוסיף עוד 200 שקל בחודש ותיקח פוקוס.
בדרך כלל אני אומר להם שזה מה שאני רוצה ושלא יעשו מזה עניין גדול. כי זה לא. רוב האנשים מבינים. אם כי פעם אכלתי צהריים עם שניים, שלא ירדו מהנושא. פשוט טירטרו לי באוזן במשך שעה שלמה. אתה צריך רכב טוב. כבר התחיל להיות לא נעים. בסוף הם עברו לבקר את הבגדים שלי או משהו כזה. נשבעתי שיותר אני לא הולך עם שניהם לבד לאכול.
בכל מקרה, עקב שינויים אירגוניים בחברה (שם קוד לפיטורים של כמה אנשים באותו זמן), מתפנים כמה רכבים. הרכב שלי, שהוא מהזקנים בצי, יוחזר כנראה לחברת הליסינג ואני אקבל רכב "חדש ומשופר". אז אם תראו מחר בבוקר שברולט אוואו כחולה נוסעת צפונה - זה אני בנסיעת פרידה ממנה. במשך היום אני אקבל סוזוקי ליאנה(?). בעצם אין הרבה הבדל ביניהם. בערך אותם ביצועים. העיקר שזה נוסע. ואם לא, תמיד אפשר להחליף ;)
אני צופה מחר עוד התקפה של "למה אתה לוקח את הגרוטאה הזאת?" מישהו רוצה להתערב על זה?
נכתב על ידי , 21/2/2007 20:47   בקטגוריות אוףףף, חגים וזמנים  
30 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי: 

מין: זכר




הבלוגים הקבועים שלי
11,914

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לפנתר ורוד אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על פנתר ורוד ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)