לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 


בת 32, מנסה להתמודד, צעד קדימה שניים אחורה, רוב הזמן עוד מרגישה ילדה שתמיד חשבה שהיא מוזרה.
כינוי: 

בת: 47





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2006    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

6/2006

חשק*


ביום חמישי הייתי בהופעה מדהימה של עיברי לידר, וממש שמחתי שהלכתי אליה, למרות שהלכתי לבד, זו הייתה חוויה מתקנת לפעילויות שלי עם עצמי. לידי ישבו חבורת בני 16 שהצחיקו אותי כל כך ונעצו כל הערב עיניים בקעקוע שלי בניסיון להבין אותו, עד שאחד מה אמר לי "את יודעת שהקעקוע שלך ממש גס". (אם הוא לא היה אומר סביר להניח שלא הייתי יודעת שיש לי קעקוע של פייה אנאלית, הרי היא יושבת על הגב, ולמרות החברות הטובה בנינו לפעמים אני שוכחת ממנה).

 

 

הלכתי לישון מאוחר והתעוררתי מוקדם, ומכיון שאני פדלאה וקשה לי עם יותר משתי פעולות ביום, ועשיתי שתיים וחצי בשישי, רציתי לעשות גם פעולה שלישית  וללכת לחדר כושר אבל לא היה לי כוח, עד שעה 22 בלילה עוד חשבתי ללכת, הרי לא סתם עשיתי מנוי לחדר כושר שפתוח 24 שעות, ככה חשבתי וחשבתי בעודי שוכבת על הספה, רואה טלוויזיה, מקללת את הדיאטן המנייאק שהאוכל שלו הוציא ממני את החשק לחיות, מתה מרעב ומכרסמת עלי חסה. עד שנרדמתי.

 

 

ישנתי כל כך הרבה שהתעוררתי עם כאב ראש וכאב בטן, אולי זה בגלל הלחם קל עם הגבינה 3% שאכלתי כל השבוע, זה כבר כל כך נמאס עלי שהתחלתי לדלג על ארוחות, רק לא לאכול את זה יותר. החשק לאכול משהו כמעט ואבד לי, יחד עם החשק לשחות ויחד עם החשק לסקס. אי אפשר להרגיש סקסית כשאת אוכלת גבינה לבנה בחיי, כל תענוגות החיים אבדו לי, וזה הזכיר לי את התקופות שהיתי צעירה כוסית וסבלתי.

 

 

ילדים עזרו למלכה למצוא את החשק שאבד?

 

 

*אני חושבת שזה אחד הפוסטים הכי טיפשיים שכתבתי

 

 



 

נכתב על ידי , 17/6/2006 10:53   בקטגוריות נושאים ברומו של עולם  
83 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של מלכת הכוכבים ב-22/6/2006 06:47



53,461
הבלוג משוייך לקטגוריות: 30 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למלכת הכוכבים. אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מלכת הכוכבים. ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)