(*כי לעצמי אני עצלנית ומַי-הַזבּנד לא בבית)
הייתי חותכת את האבטיח לקוביות גדולות מוסיפה קטנות יותר של גבינה מלוחה.
דובדבנים טריים מגישה עם המנה האחרונה שנשארה משבועות (ריץ' מוקצף עם רסק תפוח-עץ).
עוד נותר ממרק הדובדבנים והשמנת הצונן והמרווה (...יאמי!)
היין האדום-המתוק-והאיכותי שפתחנו בחג היה מוסיף לנו לאוירה..
יש גם הרבה פרות במקרר- משמשים, אפרסקים,שזיפים
הייתי גם מכינה מהר-מהר סלט מהחסה שנותרה, מהפטריות הטריות (חרוז. ידעתם שמקלפים אותם?), מעגבניות השרי
ו"בוזקת" גרעיני חמניה קלופים (כמובן שמן זית ושות').
נותר מעט מעוגת הגבינה של אמא (הצדקת)
ואפשר גם כזה כלי מחולק של- צימוקים, אגוזים תמרים ושאר מיובשים...
קנקן (מילה יפה) מים קרים
מפיות, צלחות ומה שצריך על השולחן
בחוץ
נעים עכשיו
על הנדנדה
מי שרוצה יקבל קפה
עוד משהו?
כל זאת ועוד יש לי במקרר- אם לא אנצלם... הם ילכו לבלתי שוב
אז בואו.