זהו פוסט ללא משמעות מיוחדת ומאחר וגם לא עברו הרבה ימים מאז האחרון, אין לי יותר מדי מה לספר. אז למה אני כותב את זה? פשוט כי בא לי.
את הסופ"ש הזה אני הולך להקדיש ללימודים וזאת משום שבשבוע הבא יש לי מבחן אחר מבחן אחר מבחן.. ביום ראשון במבט מחודש על תולדות האנושות, ביום שני בכתיבה אקדמית ובשלישי במבוא לפסיכולוגיה. בתכלס אני הכי מודאג מהמבחן בראשון פשוט כי יש הרבה חומר ולמרות שאני בקיא בו, קשה להוציא שם מעל 90-92. פסיכולוגיה יהיה שני בסדר העדיפויות שלי וזאת משום שלא באמת למדתי בסמסטר האחרון. אבל יש מצגות ויחסית לא הרבה חומר אז אני מאמין שיהיה טוב. כתיבה הכי פחות מדאיג אותי גם משום שאין מה ללמוד לזה ממש וגם משום שזה משהו שבא לי טוב באופן טבעי.
בשבוע הבא שותפה של חבר טוב שלי מהלימודים, דורון, נוסעת לשבועיים לימודים אז הוא אמר לי שאני מוזמן לארח לו חברה לכמה ימים.. מעולה! זה יהיה פשוט אדיר! בזמן הזה שנגור יחד אנחנו נראה אם אנחנו מסתדרים יחד כשותפים. כי למרות שאנחנו חברים ממש טובים, זה לא בהכרח אומר שנסתדר כשותפים. אם ילך טוב אולי נעבור יחד שנה הבאה למרות שכנראה ששותפה שלו לא תעזוב, והיא בעלת הדירה והוא בצדק רוצה להשאר שם. יש להם דירה מדהימה. יש לי חבר אחר, זה שישנתי אצלו בעצמאות, שאמר שנחפש יחד דירה בנחלאות. מצד אחד נחלאות זה מקום אדיר וכבר הרבה זמן שאני חושב שיכול להיות נחמד לגור שם אבל מצד שני זה רחוק יותר מהאוניברסיטה וגם יותר יקר. זה קרוב יותר לעיר (כככה קוראים למרכז בירושלים) שזה אומר שיההי ממש כיף לצאת מהבית לבלות אבל מצד שני זה גם אומר יותר פיתויים שאני לא בטוח שאני רוצה בשנה א' של משפטים בה אני צריך להשקיע. לגור בדירה הצרפתית לעומת זאת זה ממש קרוב לאוניברסיטה, שקט וסבבה לי. אני גם יותר מסתדר ויותר חבר טוב של דורון מאשר עם עידו וכבר נוח לנו ביחד אבל מצד שני אני ודורון גם ככה נלמד יחד משפטים בשנה הבאה לעומת עידו שבונה על פסיכולוגיה, וגם ללמוד יחד, גם להיות חברים טובים וגם לגור יחד... זה עלול להיות יותר מדי. עד שלא ננסה לא נדע ולכן טוב שיש את שבוע הבא. מה שבטוח זה שזה הולך להיות ממש נחמד. כבר ישנתי אצלו כמה וכמה פעמים והייתי אצלו פעם כבר יותר מ24 שעות. אנחנו באמת מסתדרים טוב ויש לו דירה באמת מדהימה שאין דברים כאלה. ממש לא דירת הסטודנטים הטיפוסית. משפחה קטנה יכולה לגור שם בכיף. רק חבל שבזמן הזה לא נוכל להנות כמו שצריך כי נלמד למבחנים שלנו.. נו, נתקרחן בפעם אחרת.
אני שוקל אם לנסוע לפאנג'ויה של בן גוריון בשבוע הבא... דורון הולך וגם עידו. דורון הציע לי את זה לפני כמה זמן, אמר שאני רק אקנה צמיד ואשן איתו בחדר אבל מסתבר שאח שלו שבא איתו כבר הביא מישהו ואז זה יהיה יותר מדי בחדר וצפוף. אני אשאל את עידו אם מתאים לו אבל אני לא יודע.. זה יכול להיות ממש כיף! פאקינג ספרינג ברייק באילת. מצד שני זה הוצאה כספית לא קטנה. אני גם מכניס לגוף שלי המון אלכוהול בזמן האחרון. בעוד שלושה שבועות יום הסטודנט בירושלים וזה יהיה ממש ענק! הולך להתפחלץ שם בגדול בהופעות אתניקס, יהודית רביץ, אהוד ואביתר בנאי וכמובן אינפקטד מאשרום שיסגרו את הלילה. הולך להיות כל כך טוב.. מקווה שזה יעפיל על יום העצמאות. רק צריך למצוא לי בחורה כדי שזה יהיה באמת לילה מושלם:)
טוב, באמת כדאי שאחזור ללימודים אבל ברקע אני משאיר את האווטלוק פתוח כדי שיהיה לי מפלט בכל פעם שאני מקבל תגובה או מייל. ככה אני, קשה לי להתנתק באמת.
הנה משהו לסיום שרץ אצלנו בחבר'ה עכשיו וזה פשוט אדיר וקורע! גברים כנראה יעריכו את זה יותר מבנות אבל כדאי לכן גם... אולי חלק מכירים את זה: "יניר האחמ"ש". מומלץ ביותר לצפיה. יש שם כמה דברים שכבר נכנסנו אצלנו לסלנג:)
זיין!!
חחחח נכון זה טוב? יאללה, אני הולך לשתות רדבול של תותחופלצת!!