לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

דברים שאני חושבת עליהם בלילה בחושך


לפעמים אני מעדיפה שתהיה מפלצת מתחת למיטה, אני יכולה לחשוב על דברים יותר גרועים ממנה, לפחות איתה אני כבר יודעת להתמודד.

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2008    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
1/2008

לילה, מאוחר


וקשה לי לישון.

 

אני יכולה לקחת מלטונין, אבל אז היקיצה היא טראומטית וקשה, והרי הסיבה שלי לרצות לישון היא בין היתר כדי שאוכל לקום בבוקר - אז בשביל מה זה טוב?

 

לפעמים אני מצליחה לנצל את האינסומניה כדי להתקדם בעבודה שלי.

הלילה לא.

 

את כל הסדרות והסרטים המחשב כבר ראיתי ואין לי כוח לחפש משהו בסטרימינג. איזה סרט עושה רעש ברקע, כדי שלא ארגיש לבד.

 

זה לא עוזר במיוחד.

 

השבוע עד כה דווקא היה טוב. אני חושבת. או שלא בעצם. אני מצליחה להתמקד ולהתקדם בעריכה אבל הלימודים שלי מרגישים כמו הסחת דעת לא מוצלחת. את ההרצאה של יום שני הפכתי לסשן של שאלות ותשובות כי לא היה לי כוח (והגיעו מעט אנשים בגלל הסילבסטר, או שזה לפחות היה התירוץ שלי). תודה לאל, ההרצאה של יום חמישי היא התנסות מעשית ואני לא צריכה להכין כלום חוץ מנושא.

 

אבל בשבוע הבא מתחילה סדרת הרצאות חדשה ועוד לא הכנתי כלום. ובפגישה היום דיברו איתי על סדרה בנושא חדש ומרגש. עשיתי את כל הפרצופים והסברתי מה נצטרך לעשות אבל ההתרגשות הפנימית, הרצון להתחיל תכף לעבוד על הרעיון החדש והחשוב הזה, לא היה שם.

 

יש באוויר רעיון חדש. עבודה חדשה, במרכז האמיתי של העניינים, אני רוצה אותה. אבל גם לא. אני רוצה אותה כי היא מרגשת, וחדשה ומשהו שעוד לא עשיתי. והיא תתן לי גישה להמון המון מידע. ואני מתה על מידע. לא יכולה בלעדיו. אני לא רוצה אותה כי היא תובענית מבחינת שעות ואני אוהבת את הגמישות שלי, היא מתאימה לאינסומניה, מאפשרת לי לתפקד וגם להשלים שעות שינה או לפחות מורידה את העוקץ מהבעייתיות.

 

אני מבולבלת. ממוקדת, אבל מפוזרת, מתרגשת אבל מפחדת.

 

בעיקר רוצה לישון.

 

מאד רוצה לישון.

 

ושינה אין.

 

אוף.

נכתב על ידי הלוואי ש , 2/1/2008 01:17   בקטגוריות בטיפול, מחשבות יום יומיות  
20 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של הלוואי ש ב-30/1/2008 21:04



Avatarכינוי:  הלוואי ש

בת: 45

תמונה




הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , מתוסבכים , בדרך להורות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להלוואי ש אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על הלוואי ש ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)