לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דרך עיניים ירוקות

חייך! מחר יהיה גרוע יותר...

Avatarכינוי: 

בן: 48

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
2/2006

מהדורת חצות


נטלי אימברוליה באוזניות, סופרת אחורה את הימים. זה בהחלט תיאור קולע למצב שלי כרגע. אני מרגיש התקדמות קלה בתחום המקצועי, ואוטוטו אני מריח גם איזשהו שינוי באופק האישי. אולי זה מעבר הדירה באוגוסט, ואולי משהו אחר... נראה כבר. התחושה כאן, יונית, היא של ציפייה דרוכה. אני מחזיר את השידור לאולפן.


תחילה, דיווח מהבורסה: המדדים המובילים ממשיכים להסחר במגמה מעורבת, כאשר 86 ק"ג עדיין מהווה רף תחתון שחוסם מלמטה את הירידות. המניות הכבדות יורדות לעיתים אל רמות ה-85.5 אבל עולות חזרה תוך מספר ימים.


לאחר שנואשתי סופית מהסיכוי הקלוש להשאר באותה משרה שבה אין לי עתיד, ומסתבר שגם ההווה לא משהו, פניתי לחברת השמה מצוינת, ומאז הטלפון לא מפסיק לצלצל. הייתי השבוע בשלושה ראיונות, בשבוע הבא יש לי חמישה ראיונות (ריכזתי שלושה מהם ביום שלישי ואני לוקח לצורך כך יום חופש) ובשבוע שאחריו כבר קבעתי עוד שניים. יכול להיות שזה קשור לעובדה שהצגתי את עצמי כמו שצריך הפעם. כששאלו אותי על נסיון מקצועי הסברתי שאמנם יש לי נסיון של שנתיים וחצי, אבל מתוכם רק שנה וקצת היו שנות נסיון תכנותי. זה עזר לאותה חברת השמה לסווג אותי כהלכה. אגב, שניים מהראיונות בשבוע הבא הם ראיונות המשך לשניים שעשיתי השבוע... אחלו לי בהצלחה.
בגלל הראיונות אני מאחר לעבודה וחייב להשלים שעות, מה שאומר שאני יוצא מהעבודה מאוחר, מסיים את האימון בחדר כושר מאוחר יותר, וחוזר הביתה גמור ושפוך ומוצא את יקירתי על סף שינה. זה המחיר שצריך לשלם כדי לעשות את השינוי הזה, שמיום ליום מתחוור לי כמה אני באמת חייב לעשות אותו.


החלטנו לצאת לספרד בפסח, לעשרה ימים או שבועיים, שנינו פלוס ל' ואשתו. החלטה זה דבר יפה, אבל נזכרנו קצת מאוחר מדי, מפני שכל הטיסות הישירות הסבירות כבר מלאות מלפני חודש. ישנן טיסות ישירות שבהן יש עדיין מקומות, אבל אנחנו לא מוכנים לשלם 700$ כדי לטוס לספרד, מה גם שבמחיר הזה אפשר היום לטוס לניו יורק, וזה כולל כבר את הלילה הראשון במנהטן. חארטרים (סליחה, צ'ארטרים) לא חסר, אבל בדרך כלל רק יותר קרוב לפסח, וקשה לסמוך עליהם בענייני שעות. חוץ מזה, חארטרים זה בדרך כלל בא עם דיל לשבוע במקום מסוים, ואנחנו רוצים לטייל. עדיף לפי המדריך הירוק של מישלן (קניתי דרך eBay, מהדורה אחרונה).
פנינו לסוכן הנסיעות הקוסם שלנו יריב, שהצליח לגרד לי ולאהובתי כרטיסים לניו יורק ליום שלפני ערב ראש השנה ב600$ עם קונקשן לילה בפאריז. לתדהמתנו הוא הכזיב אותנו קשות, וטען שהוא הפך את כל חברות התעופה וטלטל אותן עד שכל המקומות הפנויים נפלו מהכיסים שלהן, ועדיין לא הצליח למצוא לנו טיסה. בשלב מסויים הוא חשב שהוא הצליח למצוא משהו דרך בריסל במחיר סביר, ואז התברר שהמחיר הוא לאזרחים ותיקים.
אין לי מושג איך ל' הצליח, אבל הוא מצא חברת תעופה קטנה שנקראת Air Madrid שמפעילה קו סדיר מת"א למדריד פעמיים בשבוע, החל באמצע מרץ. כנראה שהם לא עובדים עם סוכנים אלא רק ישירות מול לקוחות, ולכן לא רק שיש להם שפע של מקום פנוי, הוא גם במחיר נמוך יותר מכל מה שראינו עד עכשיו. על המקום ל' התקשר (אפשר להזמין גם דרך האתר, אבל הוא בספרדית...) ותוך רבע שעה קיבלנו בדוא"ל כרטיסים אלקטרוניים עם מספר טיסה, שעות המראה ונחיתה להלוך ושוב, וזהו – בפסח אנחנו בספרד!! D-: תשירו חד גדיא גם בשבילנו.


כבר שבועיים או שלושה שאני לא מצליח לכתוב פוסט רציני באמת, והיו כל כך הרבה כתבות בנושאי איכות הסביבה שרציתי להתייחס אליהן כאן... פלוס יש לי חובות מהעבר (מי אמר מטא-פוסט ולא קיבל?) ועוד נושאים שוטפים (בחירות, למשל) שאמורים לספק לי חומר לפוסטים, אבל רק חולפים לידי ומשאירים תחושת החמצה ואילמות. אפילו סקרים הזויים אני לא מספיק לפרסם.


החזאי התורן מוסר שהשבועות הקרובים עומדים להיות חמימים ונעימים, אבל לא פחות צפופים ועסוקים. לידיעת הקייטנים, מומלץ להתחיל לתכנן מסלול לספרד ולברר מחירי מלונות ורכב.


עדכון של השעות הקטנות: המונה עבר את קו ה-800. אם זה היה במטרים, עכשיו היה מתחיל הסיבוב השלישי מסביב לאצטדיון.


מסר היום

  • לחאלד משעל, דמשק: יפה לך התמונה עם אחמדינג'אד. דעותיך ידועות גם ככה, אבל בהחלט הצלחת להרחיק מעליך גם את מי שחשבו שיש לך איזשהו סיכוי להיות מתון איפשהו במורד הדרך. ובכל זאת, לא אתפלא לראות אותך מקבל ממדינת חלם שלנו אישור לחזור לשטחים כדי לכהן כשר בממשלתו של איסמעיל הנייה.



נכתב על ידי , 24/2/2006 01:08   בקטגוריות יומני היקר, עבודה  
5 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



3,154
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , אקטואליה ופוליטיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להאופסימיסט אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על האופסימיסט ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)