נציגות מדינת ישראל בוועידת האקלים בקופנהאגן לא מעוניינת לקבל הכרה של מדינה מפותחת על מנת שלא תצטרך לקבל על עצמה מגבלות בנושא פליטת גזים רעילים .
אתם הבנתם את זה???
בעברית פשוטה (כמו בעיתון "שער למתחיל") אפשר לומר שמדינת ישראל מעדיפה להיחשב כמדינה מפגרת על מנת שתוכל להמשיך ולהרעיל את תושביה.
כמה טמטום עוד נצטרך לסבול עד שניוושע???
דבר נוסף שאני לא מצליח להבין זה כל הטוקבקיסטים שמנסים לשכנע את עצמם ואת האחרים שכדור הארץ לא מתחמם ,ובכל מקרה זאת לא אשמת האדם אלא אשמתם של גורמי הטבע.
לא מעניין אותם מחקרים מדעיים חד משמעיים והגיון פשוט שלפיו אם משחררים לאוויר העולם גזים מזהמים אז הגיוני שייגרם נזק כלשהוא לסביבה. באותה מידה,מבחינתי, הם יכולים לטעון ש1 +1 אינו שווה ל2 .
האמת שיש כאן הגיון מסויים כיוון שלהאמין בהתחממות הגלובלית פירושו קבלת מחוייבות אישית לפעול למען צמצום הזיהום ולשנות בכך את אורח החיים שהורגלנו בו : ללכת יותר ברגל או לנסוע באפניים על חשבון המכונית ,למחזר אשפה ,לכבות אור כשהוא לא נחוץ וכ'ו ,וישנם אנשים שפשוט לא מוכנים לוותר על כלום, גם כשמדובר באינטרס חשוב כמו הגנת הסביבה מפני גורמים מזהמים ,ולכן הם מכחישים בתוקף כל אחריות אנושית לעניין ומאשימים בכך את איתני הטבע.
דבר נוסף שלא כל כך קשור לעניין אבל בכל זאת בא לי לציין אותו הוא שהגעתי למסקנה שגם חלק מהמוזיקה הישראלית הוא נזק סביבתי מצטבר.
למשל,עברי לידר שהופיע עכשיו באולפן ליגת האלופות ולדעתי הוא מוזיקאי ממש מחריד.אני מוכן להתעמת עם כל מבקר מוזיקלי בנוגע לעניין הזה ומתחייב שאם ידי תהיה על התחתונה בעימות הזה, לא אבקר יותר לעולם את עולם המוזיקה הישראלי.
השירים שלו הם נטולי הפקה (על זה אי אפשר להתווכח,זאת עובדה),נטולי קצב ,נטולי מלודיה,והשירה עצמה חסרת עוצמה וכריזמה.
ולמה מרשים לו לשיר בעברית עילגת ולא נכונה?
מה זה תינמס?!
!!!!!!!אין דבר כזה
עברי ,תקשיב לי טוב-השורש מ.ס.ס:
אני אמס
אתה תימס
את תימסי
אתם תימסו
אתן תימסנה
וכמו שהרדיו פסל לשידור עשרות שירים בגלל עברית קלוקלת ,הוא היה חייב לפסול את השיר הזה.